Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul Grindeanu l-a scos pe Klaus Iohannis din procedura de numire a sefului ANCOM, arbitrul telecom care reglementeaza o piata de patru miliarde euro

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Grindeanu l-a scos pe Klaus Iohannis din procedura de numire a sefului ANCOM, arbitrul telecom care reglementeaza o piata de patru miliarde euro

Guvernul Grindeanu a modificat joi prin Ordonanta de Urgenta OUG) procedura de numire a presedintelui Autoritatii de reglementare in Comunicatii ANCOM), astfel incat presedintele Klaus Iohannis sa nu mai aiba niciun cuvant de spus. Daca anterior numirea presedintelui ANCOM se facea de catre Presedintele Romaniei, la propunerea Guvernului, acum, prin OUG-ul adoptat astazi, numirea presedintelui si a vicepresedintilor ANCOM se va face pe baza propunerii Guvernului de catre cele doua camere ale Parlamentului reunite in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor prezenti. continuă pe Hotnews

INTERVIU Sorin Dumitrascu, fost director ANP: Guvernul Grindeanu nu a facut nimic pozitiv pentru imbunatatirea situatiei din inchisori, bugetul Penitenciarelor a fost redus cu 30 milioane euro / In Italia numarul infractiunilor a crescut de 3 ori imediat

Bugetul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a fost redus cu aproximativ 30 de milioane de Euro in 2017 de guvernul Grindeanu, iar un memorandum semnat de guvern in 2016 prin care se alocau 740,23 de milioane de Euro pentru modernizarea penitenciarelor nu este aplicat, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. El vorbeste despre apropiata decizie-pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare si despre experienta altor state: Italia, care a luat masuri de clementa pentru detinuti, a cunoscut o triplare a numarului infractiunilor imediat dupa aceasta decizie.

Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative; legea gratierii nu este suficienta

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat marti, in cadrul sedintei Comisiei juridice, referitor la decizia CEDO cu privire la conditiile de detentie din penitenciarele din Romania, ca Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative, in conditiile in care legea gratierii si cea prin care detinutii beneficiaza de 6 zile reduse la 30 de detentie in conditii inumane nu sunt suficiente pentru a rezolva problema.

Klaus Iohannis cere o abordare responsabila in ceea ce priveste imunizarea

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi, in cadrul unei intrevederi cu dr. Zsuzsanna Jakab, director regional pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, provocarile cu care se confrunta Romania in prezent in ceea ce priveste imunizarea si a subliniat importanta abordarii responsabile a acestei importante probleme de sanatate publica, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a promulgat Legea referitoare la incompatibilitatile parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si.

Klaus Iohannis, reactie ferma in scandalul imunizarii: Este necesara o abordare responsabila

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o intrevedere cu directorul regional al Biroului pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Zsuzsanna Jakab, context in care a aratat provocarile cu.

Cine sunt noii proprietari ai casei pierdute de Klaus Iohannis

Curtea de Apel Alba Iulia a respins astazi recursul declarat de Rodica Bastea cu privire la casa pierduta a presedintelui Klaus Iohannis, iar in consecinta fostii locatari ai casei au redevenit proprietari.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter. Larisa Iordache a fost decorata cu Ordinul.

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu vor fi decorati de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter pe gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu si cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, pe Larisa Iordache, dupa ce acesti sportivi au obtinut medalii de aur, argint si bronz la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Sportivii romani medaliati la CE de Gimnastica, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati, miercuri - 26 aprilie 2017, de presedintele Klaus Iohannis pentru medaliile cucerite la Campionatele Europene de Gimnastica, competitie care a avut loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, informeaza presidency. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )