Libnet.ro
UNICEF

17:15

GUVERNUL A HOTARAT: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 10 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERNUL A HOTARAT: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 10 noiembrie

Guvernul va adopta, in sedinta de astazi, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 10 noiembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Executivul va da, marti, o Hotarare de Guvern pentru.

UPDATE Fifor: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale va avea loc pe 3 august

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul Romania TV, ca data Congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3 august.

Fifor: Cand va avea loc Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 .

Platforma online pe care romanii din strainatate se pot preinregistra pentru a vota la alegerile prezidentiale din acest an

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat, marti, platforma votstrainatate. ro pe care cetatenii romani din diaspora se pot preinregistra pentru a vor la alegerile prezidentiale din acest an. Romanii din strainatate vor putea vota in zilele de vineri, sambata si duminica, atat la primul cat si la al doilea tur de scrutin.

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3.

Fifor: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale va avea loc in 3 august

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Andrei Nastase: Pana la alegerile locale trebuie sa curatam toate institutiile statului

Vicepremierul, ministrul de Interne, Andrei Nastase, afirma ca. pana la alegerile locale, care vor avea loc pe 20 octombrie, trebuie curatate toate institutiile statului si noua majoritate parlamentara trebuie sa faca tot posibilul ca urmatorul scrutin sa se desfasoare in conditii constitutionale. Declaratia a fost facuta in platoul postului de televiziune RTR Moldova, transmite IPN.

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 iulie: Zodiile care vor avea o saptamana de vis

HOROSCOPULsaptamanii 8 - 14 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru zodii. HOROSCOP RAC - Le arati tuturor magia individualitatii tale. Esti plina de energie si entuziasm si reusesti sa primesti ce iti.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Mercur Retrograd de cosmar. Totul le merge extrem de rau

Mercur este Retrograd de pe 7 pana pe 31 iulie. Iar aceste trei zodii simt asta din plin. HOROSCOP GEMENI - Incearca sa nu arunci cu banii in stanga si in dreapta. Incearca sa comunici responsabil. Mercur Re.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )