Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CCR

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada imediata, dupa ce procesul a fost blocat de CCR.

Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate, in prezent, de la centru, pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, dupa ce procesul a fost blocat de Curtea Constitutionala, informeaza Mediafax.

Pilotul ucrainean Nadejda Savcenko a intrat din nou in greva foamei

Pilotul militar ucrainean Nadejda Savcenko, detinuta in Rusia, a intrat din nou in greva foamei, a anuntat, luni, avocatul sau, Mark Feighin, relateaza agentia Ukrinform, citata de Mediafax.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul.

Deziluzia optica: Din nou la garsoniera

Domnul Dan, un haiduc modern care ia de la bogati si da la televiziunea saracilor. Oricum, cred ca trei sferturi dintre invitatii lui sunt deja la inchisoare. Deci, e ca si cum s-ar duce la emisiune. Emisiunile.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Licitatiile trucate ne creeaza din nou probleme in absorbtia fondurilor UE

Comisia Europeana a decis sa blocheze platile efectuate pe proiecte IT in cadrul Programului Operational Competitivitate Economica POS CCE) din cauza fraudelor sesizate la achizitiile publice.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )