Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

România Liberă România Liberă,
Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate, in prezent, de la centru, pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, dupa ce procesul a fost blocat de Curtea Constitutionala, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada.

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CCR

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada imediata, dupa ce procesul a fost blocat de CCR.

Pilotul ucrainean Nadejda Savcenko a intrat din nou in greva foamei

Pilotul militar ucrainean Nadejda Savcenko, detinuta in Rusia, a intrat din nou in greva foamei, a anuntat, luni, avocatul sau, Mark Feighin, relateaza agentia Ukrinform, citata de Mediafax.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Licitatiile trucate ne creeaza din nou probleme in absorbtia fondurilor UE

Comisia Europeana a decis sa blocheze platile efectuate pe proiecte IT in cadrul Programului Operational Competitivitate Economica POS CCE) din cauza fraudelor sesizate la achizitiile publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )