Libnet.ro
UNICEF

21:15

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul isi angajeaza raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul isi angajeaza raspunderea, miercuri, in Parlament, pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu inteleg de ce PSD depune motiune de cenzura

Parlamentul s-a reunit, miercuri, in sedinta comuna, in sesiune extraordinara, pentru angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Guvernul isi angajeaza miercuri raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor din doua tururi

Guvernul isi angajeaza miercuri raspunderea, in fata Parlamentului, pe proiectul privind alegerea primarilor din doua tururi. Sedinta este programata la ora 14. 00, acasta fiind a treia oara cand executivul li.

Guvernul si-a angajat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Orban, catre PSD: Puteti sa bagati si 10 motiuni de cenzura, nu ne schimbati punctul de vedere (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in sedinta din Parlament in care Guvernul isi auma raspunderea asupra proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, ca nu intelege de ce PSD vr.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul isi angajeaza raspunderea miercuri, in Parlament, pe proiectul de lege privind alegerea pri.

Orban: Astazi aprobam forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca va fi aprobata forma finala a proiectului de lege referitor la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Executivul isi angajeaza raspunderea in Parlament miercuri.

Guvernul a modificat conditia vizei de flotant la vot: Perioada se reduce de la 90 la 60 de zile Forma finala a proiectului pe care Executivul isi asuma raspunderea

Guvernul a aprobat, cu amendamente, forma finala a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin pe care urmeaza sa isi angajeze raspunderea miercuri in Parlament. Una dintre modificari este ca se reduce la 60 de zile conditia la vot pentru cei cu viza de flotant. in forma initiala a proiectului era prevazuta interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

Eliminarea pensiilor speciale, la votul deputatilor. Guvernul isi va asuma raspunderea daca legea pica Cati pensionari speciali sunt si cati bani primesc

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata marti, in sesiune extraordinara, proiectul de lege al PNL privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat, in luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI. Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finalul anului 2019, de 9. 359 persoane. De pensii militare beneficiau 178. 168 de persoane.

Guvernul ar putea adopta astazi OUG privind alegerea sefilor de CJ de catre majoritatea consilierilor si nu prin votul cetatenilor

Guvernul discuta, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta prin care presedintii de consilii judetene sa fie alesi de majoritatea consilierilor si nu prin votul cetatenilor, asa cum prevede legea in vigoare, au declarat surse guvernamentale.

Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi

ACTUALIZARE - Raluca Turcan: Ne angajam raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi ca sa garantam romanilor dreptul de a avea o administratie locala legitima si competenta. --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: imi pare rau, procedural, ca nu pot auzi si argumentele doamnei vicepremier de ce a modificat legea --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Respectarea unor principii fundamentale ale democratiei arata cu adevarat respectul pentru cetateni. Forma de respct e ca punem pe masa mandatul Guvernului, pe care nu l-am obtinut de la parlamentarii PSD, ci de la parlamentarii care au avut intelepciunea sa trimita acasa un guvern care nu avea nicio treaba cu democratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )