Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban: Astazi aprobam forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Antena3 Antena3,
Orban: Astazi aprobam forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca va fi aprobata forma finala a proiectului de lege referitor la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Executivul isi angajeaza raspunderea in Parlament miercuri. continuă pe Antena3

Guvernul va adopta forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la inceputul sedintei de guvern, ca va fi aprobata forma finala a proiectului de lege referitor la alegerea primarilor in doua tururi. Astazi vom aproba forma fin.

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

Guvernul a modificat conditia vizei de flotant la vot: Perioada se reduce de la 90 la 60 de zile Forma finala a proiectului pe care Executivul isi asuma raspunderea

Guvernul a aprobat, cu amendamente, forma finala a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin pe care urmeaza sa isi angajeze raspunderea miercuri in Parlament. Una dintre modificari este ca se reduce la 60 de zile conditia la vot pentru cei cu viza de flotant. in forma initiala a proiectului era prevazuta interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie.

RALUCA TURCAN: Au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi, iar Guvernul va discuta si accepta unele dintre ele, cele care aduc un plus.

Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ordonanta de urgenta a Guvernului privind alegerea sefilor de CJ prin votul consilierilor judeteni e binevenita, fiind necesara modificarea legislatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )