Libnet.ro
UNICEF

06:00

Guvernul lasa panourile de publicitate inca doi ani pe spatiul public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul lasa panourile de publicitate inca doi ani pe spatiul public

Panourile de publicitate amplasate, cu autorizatie, in spatiul public, dar care trebuie indepartate, conform legii, incepand cu luna ianuarie a anului viitor vor putea fi mentinute in acelasi loc, daca intelegerea contractuala este valabila, pana in. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul lasa panouri de publicitate inca doi ani

Panourile de publicitate amplasate, cu autorizatie, in spatiul public, dar care trebuie indepartate, conform legii, incepand cu luna ianuarie a anului viitor vor putea fi mentinute in acelasi loc, daca intelegerea contractuala este valabila, pana in octombrie 2015, termenul fiind extins de Guvern, arata sursele de presa.

Fost membru al trupei Gaz pe Foc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Alin Lupsa, membru al formatiei Gaz pe Foc a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Solistul este acuzat pentru trafic de influenta, in dosarul in care a fost gasit vinovat si deputatul Nicolae Vas.

Deputatul condamnat la doi ani de inchisoare cu executare intentiona sa plece in China

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, intentiona sa plece cu avionul in China, insa de pe Aeroportul Henri Coanda s-a intors acasa, marti noapte, fiind.

Deputatul Nicolae Vasilescu, secretar executiv al PSD, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Sentinta e definitiva

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu a fost condamnat marti de Inalta Curte la doi ani de inchisoare cu executare si la interzicerea unor drepturi pentru infractiunea de trafic de influenta. Sentinta este definitiva.

Deputatul Nicolae Vasilescu, doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Deputatul PSD de Constanta, Nicolae Vasilescu a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare. El este acuzat de trafic de influenta. Vasilescu este al doilea deputat condamnat definitiv. Citeste si: CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Nicolae Vasilescu, JUDECAT pentru TRAFIC DE INFLUENTA Cei doi complici ai sai, Eugen Mija si Realini Lupsa, au primit cate doi si jumatate de inchisoare cu executare, tot pentru trafic de influenta. Potrivit votului electronic din .

John Kerry a propus inca 10 ani de ocupatie israeliana in Cisiordania

Noul plan de securitate prezentat de secretarul de Stat american John Kerry privind crearea statului palestinian prevede mentinerea prezentei militare israeliene in Cisiordanie timp de cel putin zece ani, relateaza ziarul palestinian Al Ayyam, citat de publicatia israeliana Haaretz.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )