Libnet.ro
UNICEF

05:15

Guvernul mai face o platforma online. De data aceasta pentru romanii din diaspora

Hotnews Hotnews,
 Guvernul mai face o platforma online. De data aceasta pentru romanii din diaspora

Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, Ministerul Afacerilor de Externe si Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat o noua platforma online, componenta a initiativei de sprijin pentru combaterea efectelor COVID-19, Diaspora Hub, informeaza Guvernul. DiasporaHub. ro este a cincea platforma online deschisa de Guvern in partenriat cu organizatia Code for Romania, de cand a inceput epidemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Platforma online de pregatire pentru admiterea la facultate. Utilizatorii isi pot compara rezultatele cu ale concurentilor

Doi studenti la Politehnica si un alt tanar care lucreaza la Google au reusit sa conceapa o platforma online pentru pregatirea candidatilor care vor sa sustina examen tip grila la facultatile care organizeaza acest tip de admitere.

Ela Craciun face petrecere online de ziua ei. Se va vedea cu cei dragi prin video conferinta.

Ela Craciun se vede nevoita sa se adapteze situatiei din prezent cauzata de izolarea la domiciliu si va avea parte de o zi de nastere cu totul aparte. Vedeta va organiza o petrecere alaturi de rude si prieteni in mediul online, singura modalitate de a se vedea cu acestia in aceasta perioada.

VIDEO Primaria Sectorului 4 mai face un pas pentru construirea statiei de metrou Berceni, poate accesa fonduri europene Primele imagini ale proiectului

Primaria Sectorului 4 mai face un pas pentru amenajarea noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni. Institutia a devenit eligibila pentru accesarea fondurilor europene disponibile prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM) dupa ce organismele din Ministerul Fondurilor Europene si Ministerul Transporturilor au actualizat ghidul solicitantului astfel incat Metrorex va putea depune spre finantare proiecte alaturi de primariile de sector.

Platforma online pentru romanii din strainatate aflati in situatii dificile

Platforma DiasporaHub. ro este destinata cetatenilor romani, asociatiilor si grupurilor de sprijin de peste hotare care au nevoie de consiliere in contextul pandemiei cu Covid-19.

Producatorii agricoli din Oltenia pot sa-si vanda produsele pe o platforma online

Butic. transatravel. ro este primul magazin online din Oltenia cu produse puse la dispozitie de producatorii agricoli. A fost lansat sambata si deja 12 fermieri s-au inscris si isi vand produsele prin intermediul site-ului.

Guvernul MAI PNL Biserica ucide - protest online fata de acordul de Paste care poate avea consecinte catastrofale

Un activist clujean a demarat un protest online fata de acordul dintre Biserica Ortodoxa si Ministerul Afacerilor Interne. Consecintele acestor actiuni desfasurate de catre insesi autoritatile care ar trebui sa ne apere sanatatea risca sa fie catastrofale, se arata in descrierea protestului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )