Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul obtine dividende de peste 100 milioane de euro de la Grupul Enel

Adevărul Adevărul,
Guvernul obtine dividende de peste 100 milioane de euro de la Grupul Enel

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), a negociat obtinerea a peste 100 de milioane de euro aproximativ 502 milioane de lei) cu titlu de dividend extraordinar de la trei companii din Grupul Enel, in care SAPE este actionar minoritar. La finalul lunii februarie, aproximativ 95% din suma a fost virata deja in conturile SAPE. continuă pe Adevărul

Guvernul obtine dividende in valoare totala de peste 502 milioane de lei de la Grupul Enel

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), a anuntat joi ca a negociat obtinerea a peste 100 de milioane de euro aproximativ 502 milioane de lei) cu titlu de dividend extraordinar de la trei companii din Grupul Enel, in care SAPE este actionar minoritar.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primii un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

RAPORT COLLIERS: Birourile vor fi vedeta pietei de investitii imobiliare cu tranzactii de peste 600 milioane euro

Anul 2020 se contureaza a fi cel mai bun an pentru investitiile imobiliare din tara noastra, din perioada post-criza, dupa un 2019 incheiat cu investitii totale de 644 de milioane de euro pe plan local, arata raportul anual lansat de compania internationala de real estate Colliers.

Guvernul obtine dividende in valoare totala de peste 502 milioane de lei de la Grupul Enel

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participati.

Ministrul Fondurilor Europene anunta un program pilot de 30 milioane euro din fonduri europene pentru copiii cu parinti plecati in strainatate

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, alaturi de viceprim-ministrul Raluca Turcan, au lansat marti la Palatul Victoria apelul de proiecte Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate, bugetul apelului fiind de 30 milioane euro.

251 milioane euro, ajutor financiar de salvare a CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia va primi ajutorul de salvare de 251 milioane euro din partea Guvernului, deoarece imprumutul se incadreaza in acest moment normelor europene privind acordarea ajutorului de stat, conform deciziei de ieri a Comisiei Europene.

Romania trebuie sa recupereze ajutorul de 570 milioane euro dat ilegat CFR Marfa

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor de stat, arata o decizia a Comisiei Europene. Specialistii internationali considera ilegal ajutorul dat de.

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor ilegal de stat, arata o decizia a CE

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate. Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente. Vicepresedintele CE Margrethe Vestager, spune ca unele masuri luate de statul roman au dat CFR Marfa un ajutor economic neloial in raport cu alti operatori.

Ministerul Economiei si Fondul Proprietatea incaseaza dividende suplimentare de la ENEL

Ministerul Economiei, Energiei e153;i Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participae155;iilor an Energie SAPE), a negociat obe155;inerea a peste 100 de milioane de euro aproximativ 502 milioane de lei) cu titlu de dividend extraordinar de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )