Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor ilegal de stat, arata o decizia a CE

Hotnews Hotnews,
 Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor ilegal de stat, arata o decizia a CE

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate. Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente. Vicepresedintele CE Margrethe Vestager, spune ca unele masuri luate de statul roman au dat CFR Marfa un ajutor economic neloial in raport cu alti operatori. continuă pe Hotnews

Romania trebuie sa recupereze ajutorul de 570 milioane euro dat ilegat CFR Marfa

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor de stat, arata o decizia a Comisiei Europene. Specialistii internationali considera ilegal ajutorul dat de.

Comisia Europeana: Romacentnia trebuie sa recupereze 570 de milioane de euro de la CFR Marfa, pentru ca ajutorul de stat dat an 2013 pentru salvarea companiei este ilegal

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil an valoare de cel pue155;in 570 de milioane de euro din partea Romacentniei, prin anularea datoriilor e153;i prin neancasarea unor datorii.

COMISIA EUROPEANA: Romania trebuie sa recupereze de la CFR Marfa 570 milioane euro reprezentand ajutor incompatibil

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane de euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate, iar Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente.

Noua lovitura pentru CFR Marfa: Romania obligata de CE sa recupereze un ajutor de stat de 570 milioane de euro

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane de euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate.

Ludovic Orban spune ca CFR Marfa trebuie sa vanda active pentru a inapoia ajutorul de 570 de milioane de euro si da vina pe guvernul Ponta din 2013

CFR Marfa va trebui sa faca vanzari de active pentru a inapoia la buget cei 570 milioane de euro considerati de Comisia Europeana ajutor de stat ilegal, a declarat, luni, premierul interimar Ludovic Orban, citat de Mediafax. Aceasta decizie se datoreaza unui guvern care atunci cand a majorat capitalul, deci practic a acordat un ajutor de stat, nu a notificat catre Comisia Europeana si nu a acceptat acordul Comisiei pentru realizarea acestui ajutor de stat, a spus Orban.

Romania trebuie sa recupereze de la CFR Marfa 570 de milioane de euro

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un aju.

CFR Marfa - A fost depus planul de restructurare a companiei

CITR, parte a Impetum Group, impreuna cu compania, a transmis vineri, 21 februarie 2020, la Tribunalul Bucuresti, planul de concordat al CFR Marfa, organizatie care urmeaza sa fie restructurata prin procedura de concordat preventiv. Datoriile evidentiate in contabilitatea CFR Marfa sunt in valoare de 1,3 miliarde de lei. Termenul de implementare a masurilor adoptate in plan este de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii.

Ce salarii au cei 5.500 de angajati ai CFR Marfa si cum poate scapa compania de executarea silita. Propunerile specialistilor in insolventa

CFR Marfa si CITR, parte a Impetum Group, au transmis vineri, 21 februarie 2020, la Tribunalul Bucuresti, planul de concordat al transportatorului feroviar, organizatie care urmeaza sa fie restructurata prin procedura de concordat preventiv, au informat luni specialistii in insolventa.

IN ACEST AN: CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )