Libnet.ro
UNICEF

06:00

Guvernul Orban a aprobat, joi, donatia pentru Republica Moldova, reducerea de posturi de la Ministerul Lucrarilor Publice si mecanismul pentru sprijinirea mass-media (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban a aprobat, joi, donatia pentru Republica Moldova, reducerea de posturi de la Ministerul Lucrarilor Publice si mecanismul pentru sprijinirea mass-media (VIDEO)

Romania va oferi 16,5 milioane de lei Republicii Moldova,sub forma unor materiale sanitare necesare pentru a face fata eforturilor de limitare a raspandirii de COVID-19, a anuntat Ionel Danca, seful. continuă pe B1

16,5 milioane lei, alocati de guvernul Orban pentru Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, care este in desfasurare, ca Executivul va aproba o hotarare pentru alocarea sumei necesare donatiei de echipament si materiale medicale catre Republica Moldova in contextul actualei pandemii Covid-19.

Guvernul aproba, joi, donatia catre Republica Moldova. Premierul Orban: in Basarabia e penurie de materiale sanitare si medicamente, iar la noi situatia s-a stabilizat (VIDEO)

Investitiile in infrastructura de sanatate sunt vitale pentru cresterea calitatii serviciilor de sanatate, care sunt acordate catre cetatenii romani, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, in debutul.

Guvernul Romaniei a aprobat ajutorul umanitar de 3,5 milioane de euro pentru Republica Moldova

Guvernul Romaniei a aprobat joi, 31 aprilie, acordarea unui ajutor umanitar pentru Republica Moldova in valoare de 3,5 milioane de euro, menit sa contribuie la lupta impotriva raspandirii COVID-19.

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

Romania va trimite ajutoare medicale in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat un ajutor medical pentru Republica Moldova.

Guvernul va aproba o donatie catre Republica Moldova. Orban: Vor fi echipamente, medicamente necesare in lupta anti-COVID

Romania va dona Republicii Moldova materiale, echipamente si medicamente necesare in batalia impotriva COVID-19. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca donatia va fi aprobata joi, 30 aprilie, in cadrul unei sedinte de guvern.

Zeci de medici si asistenti medicali pleaca in Republica Moldova sa lupte cu noul coronavirus

O echipa formata din 42 de medici si asistenti medicali pleaca joi, pentru 15 zile, in Republica Moldova sa-si ajute colegii, in lupta cu noul coronavirus.

Lupta cu noul coronavirus. Ce echipamente vor dona medicii militari romani plecati in Republica Moldova colegilor de la Chisinau

Cei 42 de medici si asistenti medicali din cadrul Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Sanatatii plecati in Republica Moldova joi, 30 aprilie, pentru a completa echipele medicale din tara vecina in lupta impotriva pandemiei de COVID-19 vor dona si o serie de echipamente medicale autoritatilor de la Chisinau.

Peste 40 de medici si asistenti pleaca in Republica Moldova, pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului Romania trimite la Chisinau medicamente si 550.000 de masti si combinezoane

O echipa formata din 42 de medici si asistenti medicali pleaca joi in Republica Moldova, unde timp de 15 zile vor lucra alaturi de cadrele medicale de acolo care lupta cu pandemia de coronavirus. De asemenea, Romania trimite la Chisinau 500. 000 de masti, 50. 000 de combinezoane si medicamente.

O echipa medicala din Romania va lucra in spitale din Republica Moldova, pentru combaterea pandemiei de coronavirus

O echipa de medici si asistenti medicali din Romania va lucra in spitale din Republica Moldova implicate in combaterea pandemiei de coronavirus, tara vecina urmand sa primesca, din partea Guvernului de la Bucuresti, donatii constand in echipamente de protectie si materiale necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )