Libnet.ro
UNICEF

01:05

16,5 milioane lei, alocati de guvernul Orban pentru Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
16,5 milioane lei, alocati de guvernul Orban pentru Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, care este in desfasurare, ca Executivul va aproba o hotarare pentru alocarea sumei necesare donatiei de echipament si materiale medicale catre Republica Moldova in contextul actualei pandemii Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

Guvernul Orban a aprobat, joi, donatia pentru Republica Moldova, reducerea de posturi de la Ministerul Lucrarilor Publice si mecanismul pentru sprijinirea mass-media (VIDEO)

Romania va oferi 16,5 milioane de lei Republicii Moldova,sub forma unor materiale sanitare necesare pentru a face fata eforturilor de limitare a raspandirii de COVID-19, a anuntat Ionel Danca, seful.

IN 2019: Actionarii Transgaz au aprobat distribuirea de dividende in valoare de 182 milioane lei

Actionarii Transgaz au aprobat in Adunarea Generala de luni distribuirea de dividende pentru 2019 in valoare de 182,141 milioane lei, respectiv un dividend brut pe actiune de 15,47 lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

Transgaz a aprobat dividende de 182 milioane lei

Actionarii nu aproba bonusurile pentru management Actionarii Transgaz TGN), operatorul sistemului national de transport gaze, au aprobat in adunarea de ieri distribuirea sumei de 182,14 milioane de lei ca dividende, echivalentul a 52% din profitul anului trecut de 348,26 milione de lei, potrivit raportului cu deciziile AGA remis operatorului pietei noastre de capital.

ELCEN: Noua companie de termoficare din Bucuresti a acumulat deja datorii de 400 milioane lei Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa

Termoenergetica noul RADET) a acumulat datorii de 398 milioane lei fata de ELCEN, in doar cateva luni de la preluarea operarii retelei de termoficare din Bucuresti, acuza producatorul de energie termica ELCEN. ELCEN acuza si Primaria Municipiului Bucuresti care inregistreaza restante de 538 milioane lei la plata subventiei. ELCEN sustine ca deja Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa din cauza datoriilor restante fata de ELCEN. Aceasta in conditiile in care vechiul RADET a intrat in faliment tot din cauza datoriilor uriase.

PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei in primele trei luni din acest an, in scadere cu 43% fata de profitul net consemnat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evolutie survenita in contextul in care veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei in primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucuresti BVB).

PSD IA LA TINTA GUVERNUL ORBAN Audieri, anchete, motiuni simple - viitor sumbru pentru liberali

Modul in care a actionat Guvernul in timpul starii de urgenta i-a nemultumit pe social-democrati care au decis sa traga din toate pozitiile in membrii Executivului. Pentru ca in stare de urgenta parlamentarii nu pot depune motiune de cenzura si nici motiune simpla - mijloace de demitere a Guvernului sau a unor ministri indezirabili pentru PSD, social-democratii ii vor chema pe acestia in Parlament, in plen sau la comisiile de specialitate pentru a explica masurile luate.

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )