Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Sedinta de Guvern maraton pentru sustinerea Economiei. Executivul condus de Ludovic Orban a terminat dezbaterile la ora 3 dimineata si, potrivit surselor Antena 3, efortul bugetar s-ar ridica la aproximativ 2 procente din PIB. continuă pe Antena3

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Banca Transilvania anunta un set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor in criza coronavirusului

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, printre care si reducerea ratelor de credit.

Orban: Majoram plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri cu 5 miliarde de lei, somajul tehnic va fi de 75% din salariul mediu brut

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, principalele masuri adoptate de Guvern pentru sustinerea Economiei, in contextul pandemiei de coronavirus.

Wall Street a inchis marti in crestere, investitorii salutand un plan de pana la 1.000 de miliarde de dolari al lui Trump pentru sustinerea economiei

Actiunile de pe Wall Street au inchis marti in crestere, revenindu-si dupa cea mai slaba evolutie din ultimele trei decenii consemnata luni, investitorii salutand planurile Casei Albe prin care economia ar putea beneficia de pana la 1. 000 de miliarde de dolari pentru atenuarea impactului epidemiei de coronavirus, transmite CNBC.

Teodorovici critica masurile economice anuntate de Guvernul Orban: Vom avea peste un milion de disponiblizari!

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, s-a aratat nemultumit de masurile luate de Guvernul Orban pentru sustinerea economiei, in contextul pandemiei de coronavirus.

Tariceanu sare pentru protejarea economiei in contextul COVID-19

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, prezinta 10 masuri pe care le considera urgente pentru limita.

Masurile anti-criza pregatite de Guvernul Orban

Guvernul Orban are pe masa, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta privind masuri fiscal-bugetare in contextul pandemiei de COVID-19.

Coronavirus: Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara Cerem masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii

Carturesti anunta ca a decis sa inchida pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru siguranta librarilor si a cititorilor, in contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentantii Carturesti solicita autoritatilor masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii, precum suportarea integrala a somajului tehnic de catre stat si linii de creditare cu dobanda zero asigurate de statul roman.

Contaminarea unor angajati din industria alimentara poate duce la inchiderea fabricilor. Sindicatele cer masuri urgente

Contaminarea unor angajati din industria alimentara cu coronavirus poate duce, implicit, la inchiderea fabricilor, a declarat luni Dragos Frumosu, presedintele sindicatului din industria de resort, solicitand Guvernului sa ia masuri urgente.

Guvernul Orban nu mai are incotro. Trebuie sa elimine cheltuielile bugetare neesentiale pentru a salva tara de criza indusa de coronavirus

Nu vad de unde ar scoate bani guvernul Orban pentru a compensa cheltuielile uriase provocate de criza coronavirus. Daca se bazeaza doar pe imprumuturi, greseste. Este foarte posibil si probabil ca dobanzile cerute de creditori sa urce la cer. Mai aproape ar fi un accord cu FMI, UE, sau alte institutii care ofera credite in situatii de criza. Bineinteles, si acestea costa de ne rup.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )