Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul Orban, noi decizii pentru iesirea din impasul economic provocat de COVID-19. Florin Citu: Cheltuielile s-au marit considerabil, iar veniturile s-au redus. Deficitul pentru 2020 va creste semnificativ (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban, noi decizii pentru iesirea din impasul economic provocat de COVID-19. Florin Citu: Cheltuielile s-au marit considerabil, iar veniturile s-au redus. Deficitul pentru 2020 va creste semnificativ (VIDEO)

Cheltuielile din bugetul de stat s-au marit considerabil, in timp ce veniturile s-au redus, astfel ca deficitul pentru anul 2020 va creste semnificativ, a afirmat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice,. continuă pe B1

Guvernul Orban, pe cale sa amane alegerile locale din cauza pandemiei de COVID-19. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la finalul lui 2020

Guvernul Orban a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care doreste sa prelungeasca mandatele alesilor locale pana nu mai tarziu de finalul anului 2020, in conditiile in care pandemia de.

Sfaturile lui Emil Boc pentru Guvernul Orban: Marele avantaj este ca suntem intr-o situatie mai buna decat in 2008

Pandemia COVID-19 a provocat deja in intreaga lume o veritabila criza sanitara, iar la orizont se profileaza una economica. Fost premier al Romaniei in vremuri de criza, in perioada 2008-2012, Emil Boc are cateva sfaturi pentru colegii sai de partid din cabinetul Orban.

Germania a hotarat sa inceapa iesirea din izolare de la 19 aprilie

Guvernul german a intocmit o lista de masuri pe care sa le puna in aplicare atunci cand tara va intr.

Culmea absurdului. Amenzile pentru iesirea din casa, aproape imposibil de platit online. Aceasta metoda de plata, complicata si nesigura

Politia si Jandarmeria au dat, intr-o singura zi, aproape 8. 000 de amenzi in valoare de peste 20 de milioane de lei pentru nerespectarea restrictiilor de deplasare prevazute de ordonantele militare. Teoretic, amenzile pot fi platite online. Practic, procedura este extrem de greoaie si nesigura.

Semnal de alarma tras de Milos Raonic pentru sezonul din tenis

Toate competitiile din tenis sunt suspendate pana pe 12 iulie cel putin, insa jucatorul canadian Milos Raonic atrage atentia asupra aglomerarii calendarului in a doua parte din 2020.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

DigiSport: Imaginile alea sunt reale! Clipe dramatice pentru strainii din Ecuador, unde victimele COVID-19 sunt abandonate pe strazi

Pandemia de coronavirus se face simtita intens si in America de Sud, unde Ecuador este cea mai lovita tara. Din cauza virulentei infectiilor, statul cu 17 milioane de locuitori are cea mai mare rata a mortalitatii de pe continent. in cazul orasului Guayaquil, al doilea ca marime din tara, numeroase decese se incheie pe strada, unde victimele COVID-19 sunt abandonate zile intregi de autoritatile coplesite de raspandirea virusului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )