Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Raed Arafat a confirmat faptul ca numarul cazurilor de infectari cu coronavirus va creste in perioada urmatoare. De asemenea, acest lucru este valabil si in cazul deceselor.

Raed Arafat: Toate eforturile se depun, pe toate liniile, ca sa dam medicilor ce le trebuie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca autoritatile depun toate eforturile pentru ca medicii sa primeasca ceea ce au nevoie, respectiv ventilatoare si echipament de protectie.

RAED ARAFAT: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

Raed Arafat: Saptamana viitoare vor ajunge in tara 100.000 de combinezoane

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, de la sediul Ministerului de Interne, ca in spitalele din Romania au fost trimise aproximativ 300. 000 de masti.

Raed Arafat, la Digi24: E foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna

Raed Arafat a declarat la Digi24 ca este foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna in Romania.

Raed Arafat: E foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna

Raed Arafat a declarat ca este foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna in Romania.

Medic din Galati, apel disperat catre Raed Arafat: Lasati-mi sotia acasa cu copiii si voi fi un soldat exemplar. Nu voi dezerta

Medicilor li se cere sacrificiul suprem in aceasta criza, dar se uita usor ca acestia au familii si copii mici acasa. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati, il implora pe Raed Arafat sa ii lase sotia, tot medic, sa ramana acasa, alaturi de copiii foarte mici. Lasa-ma pe mine sa lupt cu gandul ca sotia si copiii vor fi bine.

Raed Arafat, despre epidemia de COVID-19 din Romania: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Raed Arafat secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat ca populatia trebuie fie partenerul autoritatilor, respectand masurile impuse de acestea in contextul combaterii raspandirii epidemiei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )