Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul Orban a picat in fata Motiunii de cenzura depusa de PSD

România Liberă România Liberă,
Guvernul Orban a picat in fata Motiunii de cenzura depusa de PSD

Guvernul condus de Ludovic Orban a picat in Parlament, ca urmare a motiunii de cenzura introduse de . continuă pe România Liberă

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in ziua cand Guvernul Orban a picat

Un fost premier a incercat sa se urce pe un scaun, un fost ministru al Educatiei a filmat votul cu telefonul, un parlamentar fost-sofer al unui fost senator condamnat pentru coruptie s-a amuzat copios in timpul sedintei, un pesedist s-a jucat pe telefon, in timp ce mai multi parlamentari liberali au batut cu palmele in bancute. La final, un alt fost premier a tinut o sedinta de Guvern. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu ce nu s-a vazut la TV in ziua in care Guvernul Orban a picat.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

Primele reactii de la Bruxelles, dupa ce a picat Guvernul Orban: incercarea acestui guvern de a schimba legea electorala in asemenea graba e impotriva deciziei CCR si a recomandarilor Comisiei de la Venetia

Guvernul Orban a fost demis, dupa de motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile.

Orban nu este surprins de trecerea motiunii de cenzura a PSD: Se vede cine a votat. PSD, PSD condus de Ponta si evident UDMR

Premierul demis prin motiune de cenzura, Ludovic Orban a declarat ca nu a fost surprins sa vada ca motiunea de cenzura a PSD a trecut, afirmand ca se coalizeaza fortele retrograde.

Lupta dintre PNL si PSD s-a mutat in studioul B1 TV. Romascanu, despre motiune: Avem voturile necesare Replica lui Roman nu s-a lasat asteptata: Pesedistii vor vota cu 10 maini Guvernul Orban II (VIDEO)

Soarta Guvernului Orban va fi transata miercuri, in Parlamentul Romaniei, cand plenul reunit al deputatilor si senatorilor va dezbate si va vota motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR. Desi mai.

Motiunea de cenzura depusa de PSD va fi citita luni in Parlament

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru prezentarea motiunii de cenzura depuse de PSD, dupa angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

Guvernul Orban a fost demis. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi favorabile

Motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR, impotriva Guvernului Orban, a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile, a anuntat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )