Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Playtech Playtech,
Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa . continuă pe Playtech

Victor Ponta: Un Guvern care afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor trebuie pedepsit

Parlamentul va dezbate si va vota miercuri motiunea de cenzura depusa de PSD si UMDR, dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin. Cei din Opozitie sunt foarte siguri ca motiunea va trece.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului. Ce ordonanta de urgenta ni se pregateste

Conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. Romania, conform oficialilor, este in alerta si in acest moment se anunta masuri de urgenta pe tot teritoriul tarii pentru a preintampina o posibila criza. Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului Dupa ce, in data de 27 ianuarie, anul curent, se anunta la Unitatea .

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

Ionut Simionca: Guvernul Orban trebuia sa-si asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

Deputatul Ionut Simionca ar fi preferat ca Guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, si nu pe revenirea la alegerea primarilor in doua.

Premierul, despre anticipate: Guvernul Orban a cazut, traiasca guvernul Orban!

Premierul Ludovic Orban a reafirmat marti seara, dupa sedinta de Guvern, ca motiunea nu are sanse sa treaca. Totodata, acesta i-a ironizat pe cei care vor sa-l demita, in contextul in care ar putea fi obligati ulterior sa il voteze pentru a nu se ajunge la anticipate. Presedintele Klaus Iohannis a subliniat anterior ca in cazul in care va fi nevoit sa propuna un nou premier, acesta il va alege tot pe Orban.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Senatul a respins proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Guvernul Orban il adoptase prin OUG

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, transmite Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au.

Lupta dintre PNL si PSD s-a mutat in studioul B1 TV. Romascanu, despre motiune: Avem voturile necesare Replica lui Roman nu s-a lasat asteptata: Pesedistii vor vota cu 10 maini Guvernul Orban II (VIDEO)

Soarta Guvernului Orban va fi transata miercuri, in Parlamentul Romaniei, cand plenul reunit al deputatilor si senatorilor va dezbate si va vota motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR. Desi mai.

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )