Libnet.ro
UNICEF

12:30

Guvernul Orban pregateste o OUG prin care angajarile in Sanatate sa se faca fara concurs

România Liberă România Liberă,
Guvernul Orban pregateste o OUG prin care angajarile in Sanatate sa se faca fara concurs

Guvernul Orban discuta joi o ordonanta de urgenta potrivit careia pe perioada starii de urgenta, pri. continuă pe România Liberă

Petru Movila afirma ca Guvernul Orban ar trebui sa conecteze producatorii autohtoni de materiale de protectie cu spitalele

Guvernul Orban ar trebui sa desemneze o echipa care sa se ocupe de sustinerea si conectarea producatorilor autohtoni de materiale de protectie si curatenie, in contextul epidemiei de coronavirus, cu spitalele din Romania, a propus, joi, deputatul PMP Petru Movila.

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

UPDATE Digitalizarea statului in contextul COVID-19: Guvernul a amanat ordonanta prin care STS ar putea furniza gratuit semnatura electronica pentru institutiile publice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ar putea deveni furnizor de servicii de certificare calificata destinate exclusiv personalului autorizat din cadrul institutiilor si autoritatilor publice, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta care s-a aflat luni pe masa Guvernului, dar care a fost amanat pentru dezbateri suplimentare. Propunerea era simpla. STS ar deveni furnizor de servicii de semnatura electronica calificata in mod gratuit pentru institutiile publice, fara a avea monopol fiind unul dintre furnizorii de servicii de semnatura electronica. , a explicat pentru HotNews. ro Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR). UPDATE 14:50) Proiectul starneste deja controverse: unii sustin ca desemnarea STS ca furnizor de semnatura calificata ar fi o problema de concurenta neloiala, in timp ce altii spun ca mai sunt tari in UE unde autoritatile emit certificate calificate pentru semnatura electronica.

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale.

Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

La nivel global, numeri pe degetele de la o mana tarile care nu au niciun caz inregistrat de coronavirus. in cel putin una dintre ele, cu siguranta, nu ti-ai dori sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )