Libnet.ro
UNICEF

15:45

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale. continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

Virgil Popescu, despre plafonarea gazelor naturale: Se pregateau cresteri nejustificate! Voi emite un ordin!

Virgil Popescu aduce noi lamuriri despre decizia de plafonare a preturilor la energie, gaze, apa si carburanti. Ministrul Economiei sustine ca ANRE pregatea niste cresteri nejustificate incepand cu 1 aprilie.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, in sedinta de Guvern, ca incepe productia autohtona de masti de protectie si de combinezoane. Popescu a precizat ca prima linie de productie este.

Ministrul Fondurilor Europene: Voi propune o circulara prin care echipamentele medicale de protectie sa fie decontate din bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca va propune o circulara care sa ajunga la unitatile sanitare din teritoriu, prin care sa se asigure decontarea din fonduri europene inclusiv a.

Drama prin care trec cei de la FCSB in aceste zile. Ovidiu Petre a fost operat si se lupta cu boala

Fost jucator al formatiei finantate de Gigi Becali, Ovidiu Petre s-a alaturat in toamna anului trecut staff-ului tehnic al celor de la FCSB, in functia de analist video. insa o problema medicala l-a facut sa se retraga subit, dar fostul international sustine ca a trecut peste ce a fost mai greu, dupa ce s-a operat.

Turul virtual al Elvetiei - Modul inedit prin care ciclistii trec mai usor peste pandemia de coronavirus

Organizatorii Turului Elvetiei au anuntat, vineri, ca ciclistii profesionisti vor putea lua parte la o competitie virtuala, programata in perioada 22 - 26 aprilie, care va respecta restrictiile globale legate de pandemia Covid-19, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3143 seconds )