Libnet.ro
UNICEF

09:15

Guvernul Orban a prezentat noile propuneri de comisar european: Siegfried Murasan si Adina Valean

Adevărul Adevărul,
Guvernul Orban a prezentat noile propuneri de comisar european: Siegfried Murasan si Adina Valean

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de miercuri ca noile propuneri din partea Romaniei pentru functia de comisar european sunt Siegfried Murasan si Adina Valean. continuă pe Adevărul

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european , potrivit unor surse citate de Reuters.

Ce optiuni are Guvernul Orban pentru functia de comisar european. Romania ar putea face schimb cu Ungaria

Romania va face o noua propunere de comisar european - a patra - dupa caderea Guvernului Dancila. Siegfried Muresan este prima optiune pentru tandemul Ludovic Orban - Klaus Iohannis, sustin surse liberale pentru Adevarul. Romania ar putea face schimb de portofolii cu Ungaria. Adina Valean si Luminita Odobescu sunt variante de rezerva, ca urmare a cotei de gen.

Surse: Guvernul Orban trimite la Bruxelles propunerea de comisar european. Ce optiuni de rezerva are premierul

Premierul Ludovic Orban va trimite, miercuri, la Bruxelles nominalizarea pentrufunctia de comisar european. Propunerea vine in contextul in care Rovana Plumb, Dan Nica si Victor Negrescu, propusi de.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Cine va fi comisarul european propus de Romania: Guvernul Orban are de ales intre Adina Valean si Siegfried Muresan Sefa Comisiei Europene ar lua decizia finala miercuri

Guvernul Orban are de ales intre eurodeputatii PNL Siegfried Muresan si Adina Valean pentru nominalizarea privind portofoliul de comisar european destinat Romaniei, care a ramas ultimul stat din UE fara un.

Siegfried Muresan, primul mesaj dupa propunerea pentru functia de Comisar European

Siegfried Muresan, propunerea premierului Guvernului Orban pentru functia de Comisar European, a transmis primul mesaj dupa anuntul facut de premierul Orban Le multumesc presedintelui Klaus Iohannis si.

Deputat PNL: Guvernul va nominaliza candidatul pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Care sunt prioritatile echipei Orban

Deputatul PNL Antoneta Ionita sustine ca noul Guvern se ocupa de rezolvarea propunerii unui comisar european din partea Romaniei, dar si ca va incerca sa vina cat mai repede cu rectificarea bugetara si de elaborarea bugetului pe 2020.

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Anuntul oficial al premierului Orban cu privire la functia pentru comisar european

Guvernul Romaniei ii va trimite presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, doua propuneri pentru postul de comisar, mai exact: Siegfried Muresan si Adina Valean. Stire in curs.

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )