Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic. continuă pe Antena3

Guvernul PNL a trecut de votul din Parlament: Ludovic Orban este, OFICIAL, noul premier al Romaniei (VIDEO)

Guvernul Ludovic Orban a trecut, luni, in urma votului din Parlament, cu 240 voturi pentru. La sedinta au fost prezenti 240de parlamentari. Pentru a fi investit, cabinetul Orban avea.

Ludovic Orban: Prima sedinta de investitura boicotata in 30 de ani Ce masuri propune premierul desemnat si ce mesaj a avut pentru fiecare partid din Parlament (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, in debutul sedintei de investitura din plenul reunit al Parlamentului, ca PNL si partidele ce vor sprijini noul cabinet trebuie sa readuca Romania pe un.

Prima lovitura incasata de Guvernul PNL

Specialistul pe buget din Ministerul de Finante, Daniela Pescaru, a demisionat, luni, chiar in ziua instalarii Guvernului Orban si in perioada in care trebuie pregatit bugetul pentru anul viitor. Chiar este o.

Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban se bazeaza pe 236 de voturi, cu trei peste cate are nevoie pentru a trece investirea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul va avea loc luni, iar USR, PMP, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor au declarat ca vor sustine noul Executiv.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi, a anuntat senatorul Silvia.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile.

Ludovic Orban a anuntat cate voturi a strans pentru investirea Guvernului PNL

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a declarat ca, dupa negocierile purtate in ultimele zile, a reusit sa stranga numarul suficient de voturi pentru a-si trece Guvernul. in.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )