Libnet.ro
UNICEF

05:45

Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Playtech Playtech,
Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Desi se instaleaza greu, Guvernul Orban vine cu vesti din mers. Dupa ce a fost desemnat de presedintele Iohannis in functia de prim-ministru, a atins indeosebi categoriile de pensionari, dar acum a intrat si pe sosele. Soferi, pazea! Benzina si motorina vor fi mai ieftine. Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi . continuă pe Playtech

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu.

DIETA. Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati

Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati, Regulile sunt complet diferite de cele din dietele pentru femeie .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

Samsung confirma cea mai asteptata schimbare pentru Galaxy Note 10

Samsung a reusit in 2018 sa actualizeze mai repede telefoanele la cea mai noua versiune de Android. in 2019, incearca sa repete strategia si o confirmare vine pentru Galaxy Note 10. Pentru.

HOROSCOPUL saptamanii 21 - 27 octombrie: Zodiile care au cea mai buna saptamana - RACII sunt indragostiti

HOROSCOP Saptamana 21 - 27 octombrie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Te simti romanticsi creativ. Ai depasit o perioada proasta, iar acum meriti sa te odihnesti, sa te.

HOROSCOP. Par dure, insa au un suflet sensibil. Ele sunt zodiile cu cea mai buna inima

Desi aceste semne zodiacale par dure si de neabordat, in realitate sunt sensibile si iubitoare. HOROSCOP RAC Este cel mai bun exemplu: dur si sensibil in acelasi timp. Are o cochilie tare, care ii face pe.

Tariceanu, despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. E o greseala propunerea de la Aparare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca se putea un pic mai bine in ceea ce priveste echipa guvernamentala propusa de PNL. Acesta a precizat ca este o greseala propunerea lui Nicolae Ciuca la Ministerul Apararii, un militar activ, ba chiar seful ostirii.

Business report: Vacante mai scumpe. Tichetele de vacanta au influentat pretul hotelurilor; Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Meserii uitate: Romania nu mai pregateste sticlari, morari sau piscicultori. Companiile ar angaja. invatamantul profesional romanesc nu mai scoate pe piata tineri pregatiti in mai multe meserii cu traditie in trecut. Tranzactie: Libanezii de la CFH intra in Romania printr-o tranzactie care sparge borna de pret pe piata imobiliara. Au cumparat Day Tower la un randament de sub 7%. Compania Corporate Finance House Group din Orientul Mijlociu a.

Romania tremura: Cristina Neagu, recuperare cu mari probleme. Ce risca cea mai buna handbalista a lumii

Nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut un loc 4, anul trecut, la Campionatul European din Franta, insa a platit un pret colosal pentru acest rezultat: a pierdut-o pe Cristina Neagu 31 de ani).

Lista ministrilor din Guvernul Orban. Audierile candidatilor vor incepe pe 29 octombrie

Se contureazalista finala a ministrilor care vor face parte din viitorul Executiv. Pe lista premierului desemnat sunt surprize, insa cea mai importanta dintre ele este numele Ralucai Turcan la Ministerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )