Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul PNL isi angajeaza raspunderea in Parlament pe trei proiecte. Orban: Bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio noua cheltuiala suplimentara (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul PNL isi angajeaza raspunderea in Parlament pe trei proiecte. Orban: Bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio noua cheltuiala suplimentara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta in Parlament cele trei proiecte pentru care Guvernul isi angajeaza raspunderea. Guvernul PNL si-a angajat raspunderea pentru legea prin care se amana intrarea in vigoare a. continuă pe B1

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

Guvernul isi asuma raspunderea pe trei proiecte de lege

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi, in sedinte comune succesive pentru angajarea raspunderii Guvernului pe fiecare din cele trei proiecte adoptate de Cabinetul Orban, relateaza Agerpres.

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane.

Ciolacu a afirmat ca PSD va depune motiune de cenzura daca PNL isi asuma raspunderea pe electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Politic .

VIDEO Guvernul a aprobat proiectele privind justitia, transportul si plafoanele bugetare pentru care si va angaja raspunderea n Parlament

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti seara, cele trei proiecte de lege privind justitia, transportul pentru elevi si plafoanele bugetare pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Guvernul a anuntat pe ce legi isi va asuma raspunderea in Parlament. Ce ordonante de urgenta sunt pregatite

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, precum si pregatirea unor ordonante de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )