Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Antena3 Antena3,
Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?. continuă pe Antena3

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

Ciolacu: Vom sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul si asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate n dezbatere la Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD, ca partidul va sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate in dezbatere in Parlament.

Guvernul a anuntat pe ce legi isi va asuma raspunderea in Parlament. Ce ordonante de urgenta sunt pregatite

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, precum si pregatirea unor ordonante de urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

Raluca Turcan anunta reorganizarea institutiilor din subordinea ministerelor: Clienti politici, nepoti sau iubite trebuie sa isi vada de drum!

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca Guvernul va face o reorganizare a institutiilor din subordinea ministerelor pentru a crea o structura mai supla a acestora, iar nepotii, clientii.

Raluca Turcan: Dorim sa eliminam pensiile speciale, cu anumite exceptii - cele ale magistratilor si militarilor

Guvernul isi doreste sa elimine pensiile speciale, mai putin pe cele ale magistratilor si ale cadrelor militare. Anuntul a fost facut sambata de vicepremierul Raluca Turcan. Vreau sa mentin un angajamen.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Guvernul va include din nou transportul scolar in sfera serviciilor de interes public, prin asumarea raspunderii pentru abrogarea Ordonantei 512019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )