Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa initieze o Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie. continuă pe Hotnews

Finantele ar putea emite n toamna Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore, daca va fi promulgata de presedinte (surse)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentionaza sa dea Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii off-shore dupa ce aceasta va aparea in Monitorul oficial, conform unor surse din institutie.

Tariceanu, despre o posibila Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere: Nu este pe ordinea de zi, dar nu ar fi de neconceput. Trebuie analizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, luni seara, la TVR, ca s-a interesat, iar pe ordinea de zi a sedintei de marti a Exacutivului nu se afla o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Liderul ALDE a afirmat insa ca ideea de amnistie si gratiere nu ar fi de neconceput deoarece s-a mai facut in Romania, dar o astfel de masura trebuie analizata daca este oportuna sau nu.

Finantele vor da Ordonanta pentru modificarea legii offshore, in toamna

Ministerul Finantelor Publice va da cu siguranta o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii offshore, dar in toamna, dupa ce presedintele o va promulga si ea va fi publicata in Monitorul oficial, spun surse citate de Hotnews. ro.

Guvernul pregateste o noua ORDONANTA DE URGENTA, pe model european

Guvernul presateste o ordonanta pe model european. Este vorba despre deseurile provenite din ambalaje si are ca obiectiv cresterea ratei de reciclare. Una dintre masuri prevede introducerea de obligatii.

Liberalul Bogdan Hutuca, despre posibila ordonanta de urgentacare l-ar salva pe Dragnea: Tudorele, fa ceva. Salveaza-ti onoarea!

Le solicit ministrilor cabinetului Dancila sa se opuna unei Ordonante de Urgenta pentru amnistie si gratiere, ce are scopul de a-l scapa de condamnare pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea, transmite deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei PNL Constanta.

ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

ALDE doreste o interventie de urgenta pentru modificarea legii offshore, aprobata recent de Parlament, pentru ca nu a existat dialog pe acest act normativ, a afirmat luni purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )