Libnet.ro
UNICEF

07:46

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei, suma destinata exclusiv pentru garantarea finantarii achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru.

BVB a incheiat primele 6 luni cu un profit de 4,24 mil. lei

BVB a incheiat al doilea trimestru al anului 2013 cu un profit net de 2,70 mil. lei, profitul pe primele sase luni ale anului ajungand la un nivel de 4,24 mil. lei, aproape de nivelul bugetat pentru anul 2013, se arata in Raportul publicat luni dimineata de conducerea institutiei.

Primaria Iasi plateste circa 70 mil. lei pentru un sistem de management al traficului

Municipiul Iasi vrea sa imbunatateasca traficul din oras printr-un proiect de circa 79 mil. lei care prevede implementarea unui contract de aproape 70 mil. lei. Finalizarea proiectului este estimata pentru toamna anului 2015, a anuntat UTI,.

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )