Libnet.ro
UNICEF

15:15

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Antena3 Antena3,
Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei, suma destinata exclusiv pentru garantarea finantarii achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru. continuă pe Antena3

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2.

Guvernul vrea sa suplimenteze plafonul de garantii la Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru locuinte ANL

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca de 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2 miliarde de lei.

Prima Casa, potretul-robot al clientului: barbat, 33 de ani, casatorit si cu studii medii

Specialistii Bancii Comerciale Romane BCR) au creionat portretul-robot al clientilor bancii implicati in programul Prima Casa. in medie, acesti clienti au 33 de ani, sunt barbati 56%), casatoriti si cu studii medii.

Germania: Biserica protestanta a oficiat pentru prima data o casatorie intre persoane de acelasi sex

O casatorie homosexuala a fost oficiata pentru prima data intr-o biserica protestanta in Germania si a fost inregistrata in mod oficial ca atare, a informat duminica postul public regional de radio din Hesse vest), transmite AFP.

Zi grea pentru hotii de tablouri din Olanda: pentru prima oara in fata instantei.

Cinci dintre romanii care au fost implicati in furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda,ajung martii pentru prima data in fata instantei de judecata. Pana acum au fost trimisi in judecata Radu Dogaru, Adrian Procop in lipsa), Darie Eugen, Bitu Alexandru Mihai, Olga Dogaru si Petre Condrat ultimul in stare de libertate). Principalii suspecti, Mihai-Alexandru Bitu, Eugen Darie si Radu Dogaru, au fost arestati preventiv pe 22 ianuarie. Sapte tablouri semnate de Picasso, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )