Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul Romaniei, apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Adevărul Adevărul,
Guvernul Romaniei, apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a facut un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic. Guvernul Romaniei a anuntat ca urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Guvernul roman face un apel la toate fortele politice din R.Moldova sa respecte procesul democratic si vointa cetatenilor exprimata la alegerile din februarie

Guvernul roman face un apel la toate fortele politice din R. Moldova sa respecte procesul democratic si vointa cetatenilor exprimata la alegerile din februarie.

Criza politica in Republica Moldova: Guvernul Romaniei face un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a iesit la randul sau cu o reactie privind criza politica si tensiunile puternice din Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, Guvernul face un apel la toate fortele.

Iohannis: Criza din R. Moldova poate fi rezolvata doar prin dialog intre toate fortele politice

Presedintele Klaus Iohannis a adresat tuturor fortelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept.

REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic.

Reactia Guvernului Dancila, la situatia din Republica Moldova

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. Romania, ca stat care detine.

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a decis convocarea de alegeri anticipate / Blocul ACUM ii cheama pe socialisti la negocieri: Timp mai este, foarte putin, dar mai este

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a decis sa nu faca alianta nici cu PDM dar nici cu blocul ACUM si sa declanseze alegeri anticipate, decizie adoptata de consiliul Republican al PSRM, potrivit site-ului Deschide. md. Pe de alta parte, blocul ACUM a invitat pentru ultima data Partidul Socialistilor la o runda de negocieri privind formarea unei majoritati parlamentare si investirea Guvernului. Un anunt in acest sens a fost facut de liderul PAS, Maia Sandu, care alaturi de alti colegi se afla in sala de sedinta a Legislativului.

Klaus Iohannis reactioneaza la situatia din Moldova. Adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei

Fata de evolutiile politice recente din Republica Moldova, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei si a.

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )