Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul a schimbat cerintele de capital pentru Pilonul II de pensii/Ce spun administratorii de pensii private

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a schimbat cerintele de capital pentru Pilonul II de pensii/Ce spun administratorii de pensii private

Guvernul a schimbat joi cerintele de capital solicitate administratorilor din Pilonul II de pensii, dupa cum HotNews. ro a anuntat in premiera. Cu acordul administratorilor fondurilor de pensii, am decis cresterea capitalului social total al fondurilor cu circa 75 de milioane de euro pana la 136 de milioane de euro. , a spus Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. in replica, administratorii de pensii private au transmis ca 'noile modificari aduse OUG 114 sunt un pas in directia buna'. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Guvernul da inapoi cu atacurile la Pilonul II. Scad cerintele de capital pentru administratori

Guvernul a elaborat un proiect de ordonanta de Urgenta prin care reduce cerintele absurde de capital pe care voia sa le impuna administratorilor de fonduri de pensii Pilon II. Reamintim ca cerintele sunt suspendate pana 31 mai, dar daca ele nu se modifica, pana la 31 decembrie administratorii trebuie sa vina cu banii de acasa.

GUVERNUL APROBA FONDUL DE GARANTARE CA POSIBIL ADMINISTRATOR SPECIAL PENTRU PILONUL II Cabat: Pilonul II de pensii nu va mai fi privat, daca va fi administrat de stat

Guvernul a aprobat ca Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private sa poata deveni administrator special pentru fondurile de pensii administrate privat din cadrul Pilonului II, propunere venita din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a anuntat, dupa sedinta de Guvern de joi, ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici.

Codul Rutier s-a schimbat! Amenzi usturatoare pentru soferii care fac asta la volan

Noul Cod Rutier care a intrat in vigoare la inceputul anului 2019 prevede amenzi mult mai mari pentru cei care sunt prinsi vorbind la telefon in timp ce conduc masina. Astfel, pentru anul in curs, soferii care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )