Libnet.ro
UNICEF

11:30

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE. continuă pe Wall-Street Ro

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit.

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

Daca e sa mor, mor. Tinerii profita la maximum de zborurile ieftine din cauza coronavirusului

In vreme ce oamenii de pe intreg mapamondul si-au anulat orice calatorie in strainatate, pe fondul fricii de o posibila infectare cu coronavirus, Ashley Henkel a rezervat deja trei bilete de avion.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

DE LA 1 APRILIE Arabia Saudita va majora productia de petrol la 12,3 milioane de barili

Compania petroliera saudita Aramco a anuntat ieri ca isi va majora productia de petrol la 12,3 milioane barili pe zi mbd) de la 1 aprilie, ceea ce va insemna o crestere de 300. 000 barili 2,5 % in plus), a anuntat compania la bursa din Arabia Saudita - Tadawul, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpes.

O firma petroliera din Arabia Saudita si-a cerut scuze dupa ce un lucrator a fost folosit pe post de dezinfectant uman

Firma petroliera de stat din Arabia Saudita, Aramco, si-a cerut scuze dupa ce un lucrator a fost imbracat ca un distribuitor de dezinfectant uman pe fondul focarului global de coronavirus, noteaza The Independent.

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele, dupa explozia cazurilor de coronavirus in regiune

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele dupa ce numarul cazurilor in regiune a depasit 8. 600, cele mai multe provenind din Iran.

Arabia Saudita anunta ca va mari productia de petrol la un nivel record

Arabia Saudita a anuntat, marti, ca, in aprilie, va mari productia de petrol la un nivel record, parand ca respinge o propunere de discutie din partea Rusiei referitoare la livrari.

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )