Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Hotnews Hotnews,
 Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica. Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune - comunicat de presa al Ambasadei SUA. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

VIDEO Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica. Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune - comunicat de presa al Ambasadei SUA. Vom reveni cu amanunte.

Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru rezultatul alegerilor: Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice

Felicitari de peste ocean pentru presedintele ales al Romaniei. Guvernul Statelor Unite ale Americii il felicita pe Klaus Iohannis pentru rezultatul alegerilor, aratand ca spera ca relatiile SUA cu Romania sa.

Francois Hollande il felicita pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor si il invita la Paris

Presedintele Frantei, Francois Hollande, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale, intr-o scrisoare transmisa prin ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul.

Guvernul SUA, mesaj de felicitare pentru Iohannis si pentru romanii din tara si din strainatate care au votat

Guvernul SUA il felicita oficial pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte, dar si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica, se.

Presedintele Ungariei, Janos Ader, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele Ungariei, Janos Ader, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru victoria in scrutinul prezidential, relateaza MTI, citata de Mediafax. intr-o scrisoare trimisa lui Iohannis, Janos Ader a.

Klaus Iohannis, felicitat de PMP pentru alegerea in functia de presedinte

PMP il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte, intr-un comunicat remis marti seara, mentionand ca liderul ACL era alegerea mai buna in turul doi de scrutin si cerandu-i acestuia sa-i.

Guvernul SUA l-a felicitat pe Klaus Iohannis

Guvernul SUA l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale, recum si pe cetatenii romani care au votat atat in tara cat si in strainatate, catalogand aceste alegeri ca fiind o demonstratie exemplara de participare civica, se arata intr-un comunicat remis, joi, de Ambasada SUA la Bucuresti.

Ce surprize bine facute promite Klaus Iohannis pentru sistemul de pensii private

Oamenii au obosit de atata schimbare in van, fara finalitate la nivelul intereselor nationale si al asteptarilor cetatenilor. Romanii au nevoie de predictibilitate [. Reforma educatiei, a sanatatii, a administratiei, a sistemului de pensii au.

Sefului Comisiei Europene il felicita pe Klaus Iohannis: De-abia astept sa lucrez cu dumneavoastra si cu Guvernul Romaniei

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a primit vineri o scrisoare de felicitare din partea sefului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. in scrisoare redactata la calculator, la formula introductiva,.

Francois Hollande l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat la Paris

Francois Hollande, presedintele Frantei, l-a felicitat, miercuri, pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale de duminica, intr-o scrisoare care i-a fost inmanata de ambasadorul Frantei la Bucuresti. Iohannis a avut in cursul diminetii de miercuri o intrevedere cu ambasadorul Fratei la Bucuresti, care i-a inmanat mesajul de felicitare al presedintelui Frantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )