Libnet.ro
UNICEF

05:00

Guvernul SUA va renova doua spitale din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul SUA va renova doua spitale din tara noastra

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a participat astazi la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul SUA doneaza 710.000 de dolari pentru renovarea a doua spitale, din Iasi si Ghimpati

Guvernul Statelor Unite ale Americii doneaza 710. 000 de dolari pentru renovarea a doua spitale din Romania, informeaza Mediafax. Cele doua spitale ce vor fi renovate de SUA sunt Spitalul din Ghimpati, judetul.

Proiectul Arta pentru viata, implementat in cinci spitale din tara

Proiectul Arta pentru viata, initiat de Servier Pharma, este un proiect de terapie prin arta implementat in cinci spitale din tara, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Guvernul SUA DONEAZA 710.000 de dolari pentru RENOVAREA A DOUA SPITALE DIN ROMANIA.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a participat, joi, la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu, o alta donatie, de 300. 000 dolari, vizand renovarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria din Iasi, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat al ambasadei SUA, proiectul vizand Spitalul din Ghimpati este finantat de Comandamentul European al SUA EUCOM) si va include renovarea fatadei .

Fondul Marguerite si Fondul EnerCap Power, implicate intr-un proiect eolian din tara noastra

Salans a consiliat Fondul Marguerite si Fondul EnerCap Power in legatura cu achizitia a 50%, respectiv 30% dintr-un proiect eolian de 80 MW situat in Sud-Estul tarii noastre de la dezvoltatorul de origine cipriota EP Global Energy, care va ramane actionar cu un pachet de 20% din actiuni, conform unui comunicat trimis redactiei.

Linkage lnc se lanseaza pe piata din tara noastra

Linkage Inc, companie internationala specializata in dezvoltarea liderilor si talentelor se lanseaza din aceasta toamna in tara noastrp, prin deschiderea primului birou in Bucuresti, anunta un comunicat remis redactiei.

Guvernul Statelor Unite a donat 710.000 de dolari pentru renovarea a doua spitale romanesti

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti a participat, joi, la Ghimpati la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 de dolari pentru renovarea spitalului din localitate. Pe langa spitalul din judetul.

Tara noastra va trebui sa-si indeplineasca angajamentele existente

Tara noastra va trebui sa-si indeplineasca angajamentele existente ca sa incheie un nou acord, avand in vedere ca, in cadrul actualului program, mai multe reforme structurale nu au fost finalizate conform graficului stabilit, au declarat ieri reprezentantii institutiilor financiare internationale in cadrul intrevederii cu presedintele Traian Basescu.

BERD si Banca Mondiala lanseaza in tara noastra Chestionarul Mediului de Afaceri si Performantei Antreprenoriale

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Banca Mondiala lanseaza in tara noastra cel de al cincilea Chestionar al Mediului de Afaceri si Performantei Antreprenoriale BEEPS), conform unui comunicat de presa.

Un operator turistic international a omis tara noastra din cataloagele sale

Un operator turistic international a scos tara noastra din cataloagele sale, relateaza sursele de presa.

Locul din Tara Sfanta care aduce speranta bolnavilor. Mii de romani merg sa caute vindecarea acolo

Sute de romani bolnavi isi cauta salvarea in Israel. Ei ajung intr-unul dintre cele mai mari spitale din lume, unde sunt puse la punct cele mai moderne terapii si tratamente. in clinica Hadassah, spre exemplu,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )