Libnet.ro
UNICEF

12:00

Linkage lnc se lanseaza pe piata din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Linkage lnc se lanseaza pe piata din tara noastra

Linkage Inc, companie internationala specializata in dezvoltarea liderilor si talentelor se lanseaza din aceasta toamna in tara noastrp, prin deschiderea primului birou in Bucuresti, anunta un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SRI a expulzat din tara noastra un terorist provenind din Africa de Nord

SRI a expulzat un terorist provenind din Africa de Nord care era de mai multa vreme pus sub supraveghere, conform surselor de presa.

Royal Computers devine distribuitor Genius pe piata locala!

Compania Royal Computers adauga brandul Genius in gama de accesorii si periferice electro-IT, distribuite pe piata din tara noastra, anunta sursele de presa.

Royal Computers devine distribuitor Genius pe piata locala

Compania Royal Computers adauga brandul Genius in gama de accesorii si periferice electro-IT, distribuite pe piata din tara noastra, anunta sursele de presa.

Tara noastra plateste 25.600 de euro pentru statutul de observator in cadrul OCDE

Tara noastra plateste anul acesta 25. 600 de euro pentru statutul de observator in cadrul Comitetului pentru Turism al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului MDRT).

Tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europene

In perioada 8-9 noiembrie 2012, tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europenere, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Dacia Dokker Stepway nu va fi vandut pe piata din Romania

Proaspat lansat la Salonul Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway nu va fi disponibil si pe piata din Romania. Singura piata care se va bucura de monovolumul cu veleitati sportive va fi Turcia.

Judecatorul Cristi Danilet (CSM): Daca se ajunge la initiative legislative privind trecerea CSM in subordinea Parlamentului, ne luam bagajele si plecam din tara

Judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii, afirma, pe contul sa de Facebook, ca solutia este plecarea din tara daca discutiile privind trecerea CSM in subordinea Parlamentului si limitarea puterilor CCR se transpun in initiative legislative.

Fundatia Vodafone lanseaza Mobile for Good

Fundatia Vodafone lanseaza astazi Mobile for Good, cel mai amplu program din tara noastra care foloseste tehnologiile mobile pentru a imbunatati viata persoanelor dezavantajate sau a celor cu probleme de sanatate, anunta un comunicat de presa remis redactiei.

Empire Film, distribuitor exclusiv al Sony Pictures Home Entertainment in tara noastra

Empire Film a inceput colaborarea cu Sony Pictures Home Entertainment si a devenit, astfel, licentiat si distribuitor exclusiv al filmelor diviziei de continut video pentru acasa a Sony Pictures Entertainment, parte din Sony Corporation, anunta un comunicat de presa remis redactiei.

Fost secretar de stat in MDRT: inchiderea unor spitale din tara, o MARE PROSTIE.

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului MDRT), Razvan Murgeanu, candidat intr-un colegiu din Vaslui din partea ARD, spune ca a fost o mare prostie a Guvernului Boc, din care a facut si el parte, sa inchida spitale fara ca cei de la Bucuresti sa stie realitatea din teritoriu, potrivit Mediafax. Candidat intr-un colegiu din Vaslui la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Razvan Murgeanu a recunoscut in cadrul conferintei de presa de lansare a candidatilor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2812 seconds )