Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare, prin ordonanta de urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, astazi, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care s-au discutat amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Codul Fiscal a suferit 261 de modificari anul acesta

Reprezentantii intreprinderilor Mici si Mijlocii sustin ca in acest an au fost modificate si completate 261 de articole din Codul fiscal, prin zece acte normative, fata de 50 cat reprezinta media europeana.

Diana Ross, din nou pe scena la 73 de ani. Iata cum s-a descurcat!

Diana Ross a urcat din nou pe scena dupa multi ani, oferind un recital in cadrul American Music Awards. Iata cum s-a descurcat! .

Cehia: Politia cere din nou ridicarea imunitatii miliardarului Andrej Babis, care a castigat alegerile parlamentare din octombrie

Politia ceha a cerut marti din nou Parlamentului sa ridice imunitatea lui Andrej Babis, liderul miscarii populiste ANO si care a castigat alegerile parlamentare din octombrie, pus sub acuzare pentru fraude in accesarea de fonduri europene, scrie AFP.

Statele Unite pun din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul

Statele Unite au decis sa inscrie din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul, pentru a spori presiunea asupra programului nuclear nord-coreean, a anuntat luni presedintele american Donald Trump, potrivit AFP.

Tribunalul Bucuresti amana din nou dosarul Colectiv, din motive procedurale / 4 decembrie, noul termen

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni, judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, relateaza Agerpres.

Guvernul a batut recordul la modificarile aduse Codului Fiscal: nu mai putin de 261, in 11 luni

In 11 luni, prin 10 acte normative, au fost modificate ori completate nu mai putin de 261 de articole din Codul fiscal, a informat CNIPMMR, precizand ca media la nivel european este de 5 ori mai mica si nicidecum nu priveste aspecte fundamentale, ca in Romania.

PNL vrea ca modificarile la Codul Fiscal sa intre in vigoare in iulie 2018

Senatorul PNL, Daniel Zamfir, a propus doua amendamente la OUG de modificare a Codului Fiscal, unul dintre ele vizand ca modificarile la ordonanta de urgenta sa intre in vigoare la sase luni, nu de la 1 ianuarie 2018, cum este prevazut in prezent.

Ciorbea: Vom lua o decizie privind ordonantele referitoare la Codul fiscal si Pilonul II anul acesta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie, informeaza news. ro.

Ciorbea:Anul acesta vom lua o decizie privind sesizarile al Codul Fiscal si Pilonul II de Pensii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie.

Codul fiscal adoptat de PSD ne vrea doar o piata de desfacere

O tema predilecta a propagandei anti-occidentale din Romania este aceea ca Vestul ne-a transformat in piata de desfacere, ba chiar ca suntem o simpla colonie obligata sa consume produsele altora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )