Libnet.ro
UNICEF

20:45

Guvernul Tudose arunca in aer pretul carburantilor. Acciza va creste in doua transe, de la 15 septembrie si de la 1 octombrie (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Tudose arunca in aer pretul carburantilor. Acciza va creste in doua transe, de la 15 septembrie si de la 1 octombrie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat la debutul sedintei de guvern ca acciza la carburant va creste in doua transe: cu 0,16 bani/litru de la 15 septembrie si cu 0,16 bani/litru de la 1. continuă pe B1

Guvernul Tudose arunca in aer pretul carburantilor. Acciza va creste in doua transe, de la 15 septembrie si de la 1 octombrie

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat la debutul sedintei de guvern ca acciza la carburant va creste in doua transe: cu 0,16 bani/litru de la 15 septembrie si cu 0,16 bani/litru de la 1.

Guvernul Tudose va mari salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta, miercuri, majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate avizele necesare.

Comunitatea Rosia Montana acuza Guvernul Tudose ca vrea sa ajunga la un compromis cu Gabriel Resources si anunta proteste vineri in Bucuresti, Cluj si Iasi

Comunitatea Salvati Rosia Montana anunta un protest vineri, 1 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in Cluj si Iasi, dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat in urma cu o zi ca Guvernul vrea sa retraga de la UNESCO dosarul pentru a declara toata zona arie protejata natural.

PNL, apel catre Guvernul Tudose: S-a scapat haturile

Partidul National Liberal a cerut, marti, premierului Mihai Tudose sa prezinte pe 4 septembrie in Parlament date exacte despre situatia economiei romanesti, dar si la nivelul fiecarui.

Atac la Guvernul Tudose: imparte pomeni nevoiasilor ca sa-si cumpere linistea. Nu conteaza ca tara nu are drumuri, scoli, spitale

Premierul Mihai Tudose si cabinetul pe care il conduce dau dovada de un analfabetism economic feroce, iar lupta acestora cu fondurile de pensii private ascunde interesul lor de a face rost de bani pentru a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )