Libnet.ro
UNICEF

16:45

Guvernul Tudose va mari salariile angajatilor din penitenciare

România Liberă România Liberă,
Guvernul Tudose va mari salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta, miercuri, majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate avizele necesare. continuă pe România Liberă

Guvernul mareste salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta in sedinta de miercuri majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate.

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste. Cand va intra noua lege in vigoare

Luni dimineata, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a publicat proiectul de ordonanta de urgenta. Astfel, angajatii din sistemul penitenciarelor vor avea salariile mai mari .

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste. Cand va intra noua lege in vigoare

Luni dimineata, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a publicat proiectul de ordonanta de urgenta. Astfel, angajatii din sistemul penitenciarelor vor avea salariile mai mari .

Sindicatele angajatilor din penitenciare: ministerul justitiei nu a depus la Guvern proiectul de majorare cu 10% a salariilor

Federatia sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta intr-un comunicat de presa proiectul de ordonante de urgenta privind majorarea salariilor brute ale angajatilor din penitenciare nu va fi discutat astazi intrucat Ministerul Justitiei nu a transmis pe circuitul de avizare vreun proiect in acest sens.

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste cu 10%, potrivit proiectului publicat de Federatia Sindicatelor din Penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a publicat, luni dimineata, proiectul de ordonanta de urgenta. Documentul prevede cresterea cu 10% a salariilor angajatilor sistemului penitenciar incepand cu luna octombrie si cu 15 la suta pentru civilii care lucreaza in institutiile de aparare.

Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza PNDL

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Leoreanu (PNL): Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza controversatul PNDL; o incercare de supunere a acestora

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala, despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora si o bataie de joc la adresa celorlalti bugetari.

MJ nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a precizat ca Ministerul Justitiei nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare, potrivit unui comunicat de presa.

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

Comunitatea Rosia Montana acuza Guvernul Tudose ca vrea sa ajunga la un compromis cu Gabriel Resources si anunta proteste vineri in Bucuresti, Cluj si Iasi

Comunitatea Salvati Rosia Montana anunta un protest vineri, 1 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in Cluj si Iasi, dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat in urma cu o zi ca Guvernul vrea sa retraga de la UNESCO dosarul pentru a declara toata zona arie protejata natural.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )