Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul Tudose pregateste noi taxe si impozite: taxa de solidaritate, impozit pe cifra de afaceri in locul celui pe profit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul Tudose pregateste noi taxe si impozite: taxa de solidaritate, impozit pe cifra de afaceri in locul celui pe profit

Noul program de guvernare depus in Parlament de Guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi. De exemplu, toate firmele din Romania vor plati, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri in locul impozitului pe profit, care va. continuă pe Wall-Street Ro

PSD si ALDE pregatesc noi taxe si impozite: contributia de solidaritate, taxa pe produsele nocive, impozitul suplimentar pe resurse naturale. Impozitul pe dividende dispare, impozitul pe venit scade la 10%

Noul program de guvernare depus in Parlament de guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi sau marite. Astfel, guvernul PSD - ALDE va introduce din 1 ianuarie 2018 o contributie de solidaritate, dar la acest moment nu avem informatii despre cuantumul ei si despre categoriile de platitori. De asemenea, produsele cu impact negativ major asupra sanatatii vor fi taxate suplimentar. Nici aici nu avem detalii despre categoriile de produse. Scaderea TVA de la 19% la 18% se amana cu un an, pana in 2019.

Un broscoi cam mare inghitit de Iohannis: guvernul Tudose

In 2009, PDL-istul Ioan Oltean a dat cea mai plastica definitie compromisului in politica: a comparat alianta cu PSD cu inghitirea unui broscoi. Si Klaus Iohannis a trebuit sa inghita acum un broscoi. Dar la cum arata guvernul Tudose, pare un broscoi prea mare chiar si pentru standardele politicii din Romania.

SURSE: Lista ministrilor din Guvernul Tudose

Lista Ministrilor din Guvernul Tudose, care a fost stabilita de liderii PSD in cursul acestei zile, a fost facuta publica de catre Romania TV. Potrivit acestei surse, pe lista Cabinetului apar.

Surse: Tudorel Toader ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose

Tudorel Toader va ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din PSD.

NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa reactioneze in discursul tinut la Palatul Cotroceni fata de politicile fiscale si bugetare pe care PSD le-a anuntat pentru noul guvern. Presedintele le-a solicitat ministrilor s.

Horatiu Pepine: Guvernul Tudose anunta o revolutie fiscala |COMENTARIU DW

Asistam la o premiera remarcabila: este pentru prima data cand discutia despre persoane a fost surclasata de o discutie despre probleme. Noua echipa guvernamentala a propus un program de guvernare care aduce multe elemente noi, precum sistemul de impozitare, sustine jurnalistul Horatiu Pepine, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle.

Guvernul Tudose a depus juramantul. Prima sedinta a noului cabinet, vineri

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca joi seara, dupa depunerea juramantului la Palatul Cotroceni, la ora 19, va merge la Palatul Victoria pentru preluarea conducerii Guvernului de la fostul prim-ministru Sorin.

Daniel Constantin, atac la Guvernul Tudose: Bomba este cu siguranta noul program de guvernare

Deputatul Daniel Constantin isi doreste ca premierul Mihai Tudose sa performeze, el precizand ca nu a participat joi la votul de investitura pentru ca este un nou guvern Dragnea-Tariceanu,.

Ministru din guvernul Tudose, legaturi suspecte cu personaje din serviciile de spionaj rusesti (VIDEO)

Lucian Sova, deputat PSD de Bacau, si ministrul desemnat al Comunicatiilor in guvernul Mihai Tudose, apare in legaturi de afaceri cu un fost colonel in trupele Spetnatz - GRU - serviciul de.

Romii vor un minister al minoritatilor in guvernul Tudose

Sapte organizatii ale romilor din Transilvania ii cer premierului desemnat, Mihai Tudose, sa infiinteze un minister al minoritatilor nationale, care sa fie condus prin rotatie de reprezentantii.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )