Libnet.ro
UNICEF

22:30

NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

B1 B1,
NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa reactioneze in discursul tinut la Palatul Cotroceni fata de politicile fiscale si bugetare pe care PSD le-a anuntat pentru noul guvern. Presedintele le-a solicitat ministrilor s. continuă pe B1

PSD si ALDE pregatesc noi taxe si impozite: contributia de solidaritate, taxa pe produsele nocive, impozitul suplimentar pe resurse naturale. Impozitul pe dividende dispare, impozitul pe venit scade la 10%

Noul program de guvernare depus in Parlament de guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi sau marite. Astfel, guvernul PSD - ALDE va introduce din 1 ianuarie 2018 o contributie de solidaritate, dar la acest moment nu avem informatii despre cuantumul ei si despre categoriile de platitori. De asemenea, produsele cu impact negativ major asupra sanatatii vor fi taxate suplimentar. Nici aici nu avem detalii despre categoriile de produse. Scaderea TVA de la 19% la 18% se amana cu un an, pana in 2019.

Guvernul Tudose pregateste noi taxe si impozite: taxa de solidaritate, impozit pe cifra de afaceri in locul celui pe profit

Noul program de guvernare depus in Parlament de Guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi. De exemplu, toate firmele din Romania vor plati, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri in locul impozitului pe profit, care va.

BREAKING NEWS Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose (PSD) ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat la ora 20. 00 ca l-a desemnat pe Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, drept viitor premier. Iohannis si-a motivat decizia spunand ca Romania e in criza politica, iar aceasta criza dauneaza grav Romaniei. Iohannis a cerut partidelor sa urgenteze procedurile parlamentare astfel incat Romania sa aiba guvern in aceasta saptamana. Iohannis a spus ca doar PSD-ALDE au propus un premier, desi la iesirea de la consultari Traian Basescu anuntase ca si PMP a facut o propunere, pe Siegfried Muresan.

Anuntul crucial facut de presedintele Klaus Iohannis in urma cu scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii in urma consultarilor cu partidelein vederea desemnarii unui nou premier. Stire in curs de actualizare.

Fostul guvern va ramane in istorie pentru nefericita OUG 13. Klaus Iohannis atac la coalitie pe tema justitiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa atraga atentia noului guvern instalat joi sa respecte statul de drept si justitia. Presedintele a lansat un atac si la fostul guvern aducand aminte ca fostul guvern va.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

USR cere PSD si ALDE sa retraga propunerea lui Mihai Tudose pentru functia de premier si sa vina cu un nou candidat: Nominalizarea nu respecta criteriile enuntate de Klaus Iohannis

Partidul Uniunea Salvati Romania considera ca propunerea lui Mihai Tudose din partea coalitiei PSD ALDE pentru functia de Prim-ministru al Romaniei este inacceptabila, intrucat nu respecta criteriile enuntate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, atat in ceea ce priveste conditia de integritate, dar si in privinta capacitatii de a conduce Guvernul.

Klaus Iohannis a promulgat Legea salarizarii: Este necesara cresterea veniturilor, dar coalitia de guvernare trebuie sa se asigure ca legea va produce rezultate fara a genera dezechilibre

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de promulgare al Legii salarizarii, pentru ca exista necesitatea cresterii veniturilor si eliminarea inechitatilor, dar coalitia de guvernare are obligatia sa se asigure ca aceasta va produce efectele promise, fara a genera dezechilibre in economie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. In acest sens, aplicarea legii trebuie corelata cu angajamentele Romaniei din Pactul de Stabilitate si Crestere, in vederea pastrarii deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, mai arata documentul.

A organizat o mascarada. Traian Basescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era inteles cu Liviu Dragnea dinainte de consultari (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier si de a il nominaliza pe Mihai Tudose a atras furia lui Traian Basescu. Fostul presedinte al.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )