Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani

Antena3 Antena3,
Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani

Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani. Este vorba de o taxa suplimentara pe produsele al caror consum au un impact negativ major asupra populatiei. Mai exact, este vorba de produsele cu. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romani. O noua taxa

Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani. Este vorba de o taxa suplimentara pe produsele al caror consum au un impact negativ major asupra populatiei. Mai exact, este vorba de produsele cu.

Guvernul Tudose pregateste noi taxe si impozite: taxa de solidaritate, impozit pe cifra de afaceri in locul celui pe profit

Noul program de guvernare depus in Parlament de Guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi. De exemplu, toate firmele din Romania vor plati, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri in locul impozitului pe profit, care va.

Income Magazine: Noi taxe si impozite pentru romani. Florin Jianu: Parcase uitacu totul ceea ce inseamna consultarea publica

Noul program de guvernare depus in Parlament de Guvernul Tudose prevede aparitia unor taxe si impozite noi sau marite. Astfel, impozitul pe profit va fi desfiintat de anul viitor si de asemenea, impozitul pe.

Daniel Constantin, atac la Guvernul Tudose: Bomba este cu siguranta noul program de guvernare

Deputatul Daniel Constantin isi doreste ca premierul Mihai Tudose sa performeze, el precizand ca nu a participat joi la votul de investitura pentru ca este un nou guvern Dragnea-Tariceanu,.

Un broscoi cam mare inghitit de Iohannis: guvernul Tudose

In 2009, PDL-istul Ioan Oltean a dat cea mai plastica definitie compromisului in politica: a comparat alianta cu PSD cu inghitirea unui broscoi. Si Klaus Iohannis a trebuit sa inghita acum un broscoi. Dar la cum arata guvernul Tudose, pare un broscoi prea mare chiar si pentru standardele politicii din Romania.

Patronii IMM critica noile taxe pregatite de Guvernul Tudose: Ne creeaza dificultati mari si pun presiune pe firme

Firme noi si firme care investesc in Romania vor intampina dificultati mari ca urmare a viitoarei treceri fortate de la impozitul pe profit de 16% la impozitul pe cifra de afaceri in trepte, de 1-3%, care ar urma sa fie extinsa de Guvernul Tudose la toate societatile conform noului program de guvernare - reclama principala organizatie de patroni de intreprinderi mici si mijlocii IMM).

Horatiu Pepine: Guvernul Tudose anunta o revolutie fiscala |COMENTARIU DW

Asistam la o premiera remarcabila: este pentru prima data cand discutia despre persoane a fost surclasata de o discutie despre probleme. Noua echipa guvernamentala a propus un program de guvernare care aduce multe elemente noi, precum sistemul de impozitare, sustine jurnalistul Horatiu Pepine, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle.

Guvernul Tudose primeste laude de la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, l-a felicitat peMihai Tudosepentru noua sa functie si l-a asigurat ca va avea in persoana ei un partener de.

Cine sunt ministrii din guvernul Tudose: Tudorel Toader (Justitie) si loialii lui Dragnea raman pe pozitii. Pleaca Viorel Stefan, Pavel Nastase si Ana Birchall, vin baronii PSD Ciolacu si Tutuianu, plus Liviu Pop la Educatie

Liviu Dragnea a prezentat miercuri lista membrilor guvernului Mihai Tudose, in care sunt mentinuti, printre altii, Tudorel Toader, Lia Olguta Vasilescu sau Carmen Dan. Este infiintat un nou post, cel de vicepremier fara portofoliu, care ii va reveni baronului PSD de Buzau Marcel Ciolacu, acesta urmand sa se ocupe de coordonarea proiectelor in care sunt implicate mai multe ministere. In scurtele declaratii facute de premierul desemnat, acesta a insistat asupra unei discipline financiare crescute si a precizat ca rolul ANAF-ului va fi foarte important.

Nume importante de la PNL si USR au lipsit de la votul de investire pentru Guvernul Tudose |ANALIZA

O analiza atenta a chiulangiilor arata insa o situatie fundamental diferita si mai nuantata, care merita sa fie dezbatuta pe larg de opinia publica. Evident, intereseaza chiulangii din toate taberele chiulangii de la PSD fiind anti-Dragnea si foarte putini, chiulangii de la PNL si USR, care sunt foarte multi, au ajutat prin neprezentare instalarea guvernului Tudose. Poate pentru unii, USL inca traieste, iar pentru altii se aplica zicala lui Caragiale Tradare sa fie, dar sa stim si noi!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )