Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul ungar anunta ca isi va mentine pozitia privind cotele de refugiati si dupa alegerile din 2018

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ungar anunta ca isi va mentine pozitia privind cotele de refugiati si dupa alegerile din 2018

Guvernul ungar a respins, luni, o informatie aparuta in presa germana, potrivit careia premierul Viktor Orban ar putea fi deschis fata de o solutie de compromis in problema redistribuirii refugiatilor, dupa alegerile generale care vor avea loc anul viitor in Ungaria, scrie Agerpres, citand agentia MTI. continuă pe Hotnews

MAE ungar isi mentine pozitia: Budapesta isi suspenda sprijinul pentru aderarea Romaniei si Croatiei la OCDE

Ungaria isi mentine pozitia si nu sustine aderarea Romaniei si Croatiei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), conform unui anunt al Ministerului de Externe de la Budapesta. La randul lor, sefii Inspectoratului Scolar Mures spun ca au gasit o rezolvare pentru situatia elevilor de la fostul Liceu Teologic Romano-Catolic.

Ungaria a anuntat oficial ca nu mai sustine aderarea Romaniei la OCDE

Ungaria isi mentine pozitia si anunta ca nu va sprijini aderarea Romaniei si Croatiei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), conform unui anunt al Ministerului de Externe de la Budapesta. La randul lor, sefii Inspectoratului Scolar Mures spun ca au gasit o rezolvare pentru situatia elevilor de la fostul Liceu Teologic Romano-Catolic.

Viktor Orban admite ca Ungaria trebuie sa recunoasca decizia Curtii europene de Justitie privind cotele obligatorii de migranti

Premierul ungar Viktor Orban a admis vineri ca tara sa trebuie sa recunoasca mecanismul de primire obligatorie a refugiatilor in cadrul UE, dupa ce Curtea europeana de Justitie a respins un recurs formulat de Budapesta si Bratislava, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )