Libnet.ro
UNICEF

18:30

Guvernul vrea ca ANIF sa cumpere energie mai ieftina pentru irigatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul vrea ca ANIF sa cumpere energie mai ieftina pentru irigatii

Guvernul va discuta, saptamana viitoare, un proiect de ordonanta care va reglementa sistemul in care Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) cumpara energie pentru irigatii, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

ANIF va cumpara energie mai ieftina pentru irigatii.

In opinia primului ministru, in contextul schimbarilor climatice avem nevoie de un sistem de irigatii fiabil pe termen lung. Inaintea emiterii unei ordonante de urgenta in baza careia Administratia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare ANIF) sa poata cumpara energie mai ieftina, pentru irigatii, premierul Victor Ponta si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au vizitat cea mai mare statie de pompare din tara, cea de la Stancuta, judetul Braila. E, intr-adevar, un proiect strategic .

Criza economica si accentuarea fiscalitatii au adus un 2012 mai slab pentru Tarnava Sighisoara

Anul 2012 a fost unul mai slab pentru fabrica de articole de imbracaminte Tarnava Sighisoara, din cauza crizei economice, dar si a fiscalitatii crescute, potrivit doamnei Cecilia Hancu, Director General al companiei.

Casa lui Gianni Versace din Miami, mai ieftina cu 25 de milioane de dolari!

Resedinta de lux aflata in Miami ce i-a apartinut celebrului designer Gianni Versace si in fata caruia acesta a fost ucis cu 16 ani in urma a fost scoasa la vanzare! Cu toate ca pretul initial la care a fost evaluata in urma cu doar o saptamana se ridica la suma de 100 de milioane de dolari, iata ca acesta a scazut considerabil, ajungand acum sa coste mai putin cu 25 de milioane de dolari. Continue reading .

Guvernul vrea sa restructureze Posta si sa o scape de datorii

Guvernul a decis sa extinda cu sase luni termenul de privatizare a Postei, dar si sa initieze un proces de restructurare a companiei si reasezare a datoriilor in conditiile in care pana marti, la expirarea termenului, niciun.

Scandal in Brazilia, dupa ce guvernul vrea sa importe 6.000 de medici cubanezi

Guvernul brazilian isi va mentine decizia de a importa medici cubanezi, desi masura a fost contestata de asociatiile profesionale braziliene, care pun la indoiala competenta doctorilor din tara insulara, scrie cotidianul spaniol ABC.

Salarii mai mari pentru angajatii Volkswagen din Germania.

Volkswagen va creste salariile de baza din Germania cu 3,4% de la 1 septembrie si cu 2,2% de la 1 iulie 2014, se arata intr-un comunicat transmis de companie, potrivit Mediafax. IG Metall a obtinut la mijlocul lunii mai majorari salariale pentru aproximativ 770. 000 de angajati din industria prelucratoare a landului Bavaria. Acordul este utilizat drept model in alte negocieri de munca din Germania. Citeste si Cresteri salariale la Volkswagen, in Germania Intelegerea cu Volkswagen, negociata .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )