Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale pentru angajati si alte impozite (proiect)

Hotnews Hotnews,
 Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale pentru angajati si alte impozite (proiect)

Patronii si administratorii de firme care nu vor plati la stat contributiile sociale pentru salariile agajatilor sau alte impozite ar urma sa fie pedepsiti cu inchisoarea, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta emis, joi, de Ministerul Finantelor Publice MFP). continuă pe Hotnews

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale ale angajatilor si alte impozite

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de Ordonanta de Urgenta care prevede inchisoarea de la unu la sase ani pentru angajatorii care nu platesc la timp impozitele si contributiile.

Ideile comuniste ale premierului: Tudose vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale ale angajatilor si alte impozite

Mihai Tudose vrea patronii la puscarie. Un proiect de ordonanta emis de Ministerul Finantelor pune pe jar opinia publica. Proiectul prevede nici mai mult nici mai putin decat inchisoare de la 1 la 6 an.

Londra: Doi frati romani, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru viol

Doi frati romani au fost condamnati in Marea Britanie la 12 ani de inchisoare pentru viol. Ei au comis oribila fapta la nici un an de la eliberarea dintr-o puscarie din Franta, acolo unde.

Guvernul adopta bugetul pentru anul viitor

Guvernul adopta, in sedinta de miercuri, bugetul pe 2018. Daca va primi aprobarea Executivului, bugetul pentru anul viitor va intra in dezbaterea Parlamentului. Consiliul economic si social a dat.

Guvernul ingheata angajarile pentru anul viitor

Executivul va ingheta angajarile in administratia publica anul viitor. Proiectul de buget pentru 2018 prevede ca, de la 1 ianuarie, la doua posturi vacantate, va fi permisa o singura.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Majestatii Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, 13 decembrie, intre orele 21. 00 si 24.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )