Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guy Verhofstadt (ALDE): Dupa 30 de ani, din nou sunt ngrijorat de ce se ntmpla n Romnia / Tania Gonzalez Penas, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa dati dovada de fermitate, sa nu va transformati ntr-un complice al guvernului

Hotnews Hotnews,
 Guy Verhofstadt (ALDE): Dupa 30 de ani, din nou sunt ngrijorat de ce se ntmpla n Romnia / Tania Gonzalez Penas, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa dati dovada de fermitate, sa nu va transformati ntr-un complice al guvernului

Presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, s-a declarat marti ingrijorat de ceea ce se intampla in Romania, acuzand reforme dubioase in Justitie, slabirea codului penal, subminarea luptei anticoruptie, dar si protocoalele secrete intre SRI si diverse institutii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, dupa ce PSD a cedat din nou in fata UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce PSD a cedat, din nou, in fata UDMR. Social-democratii au trecut, luni, prin comisiile juridica si de buget din.

Guy Verhofstadt, la dezbaterea din PE: Guvernul trebuie sa respecte toate solicitarile Comisiei de la Venetia. Nu urmati exemplul Poloniei si Ungariei

Europarlamentarul ALDE Guy Verhofstadt a vorbit, marti, in plenul Parlamentului European, unde invitat este si presedintele Klaus Iohannis, despre situatia privind legislatia romaneasca din domeniul justitiei, avertizand ca Guvernul de la Bucuresti trebuie sa respectetoate solicitarile Comisiei de la Venetia si recomandarile Comisiei Europene. Acesta a cerut totodata Romaniei sa nu ia calea iliberala precum Ungaria si Polonia.

Eugen Cristea, din nou la spital: Actorul a fost operat!

Actorul Eugen Cristea a ajuns din nou pe mana medicilor din cauza unor probleme cu vederea. Acesta a fost operat de cataracta. in ultima perioada de timp, actorul Eugen Cristea s-a confruntat cu probleme de sana.

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis. MInistrul Justitiei a scris duminica dimineata un mesaj pe pagina sa de Facebook: Simple precizari referitoare la OUG pentru modificarea Legilor.

Primul El Clasico fara Messi si Ronaldo dupa 11 ani

Marele derby al fotbalului spaniol dintre FC Barcelona si Real Madrid va fi lipsit la primul episod din acest sezon de prezenta pe teren a starurilor Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.

De duminica, tramvaiele liniilor 16 si 21 ntorc, din nou, la Piata Sf. Gheorghe din Capitala

Tramvaiele din Capitala care circula pe liniile 16 si 21 isi vor relua traseul normal, incepand de duminica, potrivit unui anunt facut de Societatea de Transport Bucuresti STB).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )