Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gwyneth Paltrow a strans 109 milioane de dolari pentru lupta impotriva cancerului

Adevărul Adevărul,
Gwyneth Paltrow a strans 109 milioane de dolari pentru lupta impotriva cancerului

Gwyneth Paltrow a organizat o strangere de fonduri televizata pentru o fundatie care lupta impotriva cancerului, iar suma obtinuta, 109 milioane de dolari, este cea mai mare de la lansarea acestui eveniment bienal, a carui prima editie a avut loc in 2008. continuă pe Adevărul

Gwyneth Paltrow vrea sa treaca la iudaism total

Categoric, Gwyneth Paltrow simte nevoia unei schimbari. Dupa ce s-a despartit de Chris Martin, actrita, o practicanta a Cabalei de ani buni, vrea sa treaca la iudaism total.

Electrolux va plati 3,3 miliarde de dolari pentru fabrica de electrocasnice a General Electric

Electrolux va plati 3,3 miliarde de dolari pentru fabrica de electrocasnice a General Electric, pentru a se apropia de liderul pietei, Whirlpool.

Barack Obama va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat ca isi va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic, afirmand ca nu prevede trimiterea de trupe americane pe teren si ca nu.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

Fondurile cu plasamente pe pietele de frontiera ar putea investi 140 milioane dolari la BVB

Fondurile de investitii care fac plasamente pe pietele de frontiera ar putea aduce 140 de milioane de dolari, in lunile urmatoare, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), pe fondul cresterii ponderii Romaniei in indicele MSCI Frontier Markets 100, de la 2,23% la 3,38%, pana in noiembrie 2014.

Jurnalistul Sotloff ar fi fost vandut. Un rebel ar fi primit 50.000 de dolari pentru a informa Statul Islamic atunci cand ziaristul intra in Siria

Steven Sotloff ar fi fost vandut Statului Islamic anunta CNN. Pretul ar fi fost de 50. 000 de dolari. Jurnalistul a ajuns pe mana Statului Islamic si decapitat, dupa ce un rebel ar fi alertat gruparea in momentul in care acesta a intrat in Siria.

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )