Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hackerii pro-Statul Islamic au spart un site de manele din Romania

B1 B1,
Hackerii pro-Statul Islamic au spart un site de manele din Romania

Hackeri din echipa Team System Dz, cunoscuti ca sustinatori ai Statului Islamic, au spart un site de manele din Romania, scrie Adevarul. Dupa ce a fost spart, pe site-ul EvenimenteManele. ro a aparut un mesaj in. continuă pe B1

infrangere pentru jihadistii gruparii Statul Islamic: Fortele kurde au alungat gruparea terorista din orasul Kobane

Gruparea terorista Statul Islamic a fost alungata din orasul sirian Kobane de catre fortele kurde, dupa peste patru luni de lupte, scrie AFP. Statul Islamic a suferit cea mai usturatoare infrangere in Siria: Kurzii.

Statul Islamic sustine ca a decapitat un ostatic japonez

Grupul terorist Statul Islamic din Irak si Siria a prezentat o inregistrare video cu ceea ce ei sustin ca ar fi decapitarea unui ostatic nipon, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste.

Statul Islamic ameninta cu uciderea ostaticului japonez si a unui pilot iordanian in 24 de ore

Gruparea Statul Islamic a amenintat ca va executa, in 24 de ore, un ostatic japonez si un pilot iordanian daca autoritatile din Amman nu elibereaza o jihadista irakiana aflata in detentie si condamnata la moarte, potrivit unei inregistrari video difuzate marti pe site-urile jihadiste, scrie AFP.

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore doi ostatici, daca Ammanul nu elibereaza o jihadista condamnata la inchisoare

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore un ostatic japonez si un pilot iordanian, informeaza LeFigaro. frGruparea terorista Statul islamic a amenintat ca va executa in 24 de ore un ostativ japonez si.

Presedintele Cehiei indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii Statul Islamic: Pregateste un super Holocaust

Presedintele ceh Milos Zeman indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, sub egida Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), care, spune liderul.

Gruparea terorista Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Europa, dupa tragedia de la Charlie Hebdo: Nu ati vazut nimic inca

Gruparea jihadista Statul Islamic cere noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand tragedia provocata de jihadisti la redactia saptamanalului Charlie Hebdom, scrie AFP potrivit Hotnews. Cerem musulmani.

Statul Islamic cere noi atacuri in Europa, dupa atentatul impotriva Charlie Hebdo: Nu ati vazut inca nimic

Grupul extremist Statul Islamic SI) a cerut luni efectuarea de noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand atentatele efectuate de jihadisti, in special cel din Franta impotriva redactiei Charlie Hebdo, scrie AFP.

Presedintele Cehiei: Statul Islamic seamana cu Germania nazista de la inceputul anilor 30

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a comparat, marti, gruparea terorista Stat Islamic cu Germania nazista, afirmand ca aceasta pregateste un super Holocaust cu sute de milioane de victime, relateaza.

Jihadistii din Statul Islamic ameninta ca vor executa un ostatic nipon si un pilot iordanian daca nu este eliberata o terorista irakiana

Reteaua terorista Stat Islamic in Irak si Siria a amenintat marti ca va executa in 24 de ore inca un ostatic nipon si un pilot militar iordanian daca Guvernul de la Amman nu o va elibera pe o islamista irakiana condamnata la moarte.

Ce scriu site-urile din Australia despre prestatia lui Halep: Makarova a demolat-o pe Simona

Site-ul oficial al turneului Australian Open a notat ca Ekaterina Makarova, locul 10 WTA, a demolat-o pe Simona Halep, favorita 3, marti, in sferturile de finala, subliniind ca rusoaica a cedat doar patru.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )