Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Playtech Playtech,
Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii. continuă pe Playtech

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Analiza epidemiologica. Galati, unul dintre judetele cele mai afectate de coronavirus

Galati se afla printre judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Potrivit Prefecturii Judetului Galati, aici exista 2243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Care este zona cu cele mai mici temperaturi din Bucuresti, vara? De ce apare diferenta? Elena Mateescu: Aceasta este explicatia

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a explicat de ce exista diferente de temperatura intre partea de nord a Capitalei si cea de sud. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca ultima zi de iulie va fi una tropicala.

Cele mai lungi razboaie din istoria omenirii. Conflictele in care au luptat generatii de combatanti chiar si un secol

Istoria omenirii este plina de razboaie. Comunitatile umane au luptat din cele mai vechi timpuri pentru resurse sau suprematie. Unele razboaie au batut insa toate recordurile privind durata. Au fost inclusiv razboaie care au durat peste trei decenii sau chiar peste un secol.

Razer Ornata V2: Una dintre cele mai bune tastaturi semi-mecanice pe care le poti avea (TECH REVIEW)

In ultima luna am facut ceva ce nu ma asteptam sa se intample foarte curand: am renuntat aproape in intregime la laptop-ul meu de zi cu zi, desfasurand aproape toate activitatile legate de munca exclusiv pe desktop. Evident, asta inseamna ca am scris enorm, iar pentru asta am folosit o tastatura Razer Ornata V2.

Masinile Dacia, cele mai vandute din Europa in iunie. Ce modele au fost alese de clienti

Doua modele Dacia se afla in topul celor mai bine vandute masini in Europa in luna iunie, potrivit unui clasament al site-ului de specialitate Jato. Ce modele de Dacia au fost cel mai bine vandute Sandero este cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana. Acesta se afla pe locul .

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

COVID-19. TOP 5 judete cu cele mai multe infectari confirmate in ultimele 24 de ore

Romania a trecut de 50. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Vineri, 31 iulie, Grupul de Comunicare strategica a raportat 1. 295 de noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe sunt din Bucuresti, lider autoritar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )