Libnet.ro
UNICEF

19:45

Hackerul roman Guccifer, acuzat de piratarea contului de e-mail al unui membru din familia Bush

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hackerul roman Guccifer, acuzat de piratarea contului de e-mail al unui membru din familia Bush

Hackerul roman condamnat pentru piratarea conturilor unor oficiali din tara a fost inculpat, joi, pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei fostilor presedinti Bush, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Hackerul roman Guccifer, inculpat pentru piratarea contului de e-mail al unui membru al familiei Bush

Hackerul Guccifer a fost inculpat, joi, de autoritatile americane pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei Bush, relateaza AFP. Departamentul american al Justitiei a anuntat ca Lehel Lazar, in varsta de 42 de ani, cunoscut sub pseudonimul Guccifer, e acuzat de fauda online, acces neautorizat la calculatoare securizate, furt de identitate si obstructionarea justitiei.

Un roman, inculpat pentru piratarea contului de e-mail al unui membru al familiei Bush

Un roman a fost inculpat ieri in Statele Unite pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, printre care un membru al familiei Bush, din care fac parte doi fosti presedinti ai SUA, tata si fiu, informeaza AFP.

Hackerul roman Lehel Lazar, cunoscut si sub numele de 'Guccifer', inculpat in SUA pentru piratarea contului de e-mail al unui membru al familiei Bush

Hackerul roman Marcel Lehel Lazar, cunoscut si sub numele de Guccifer, a fost inculpat, joi, pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei fostilor presedinti Bush, relateaza.

Guccifer,inculpat pentru piratarea contului de e-mail al unui membru al familiei Bush

Guccifer a fost inculpat, joi, pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei fostilor presedinti Bush.

Guccifer, inculpat pentru piratarea contului de e-mail al unui membru al familiei Bush

Guccifer a fost inculpat, joi, pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei fostilor presedinti Bush.

Ce i s-a intamplat hackerului roman Guccifer. Vestea a primit-o din inchisoare

Un roman a fost inculpat, joi, pentru ca a spart conturile de e-mail ale unor personalitati celebre, intre care un membru al familiei fostilor presedinti Bush. Departamentul american al Justitiei a anuntat.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )