Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hagi, atac la adresa politicienilor: Cei care ne conduc trebuie sa aiba grija! De ce a fost Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii?

B1 B1,
Hagi, atac la adresa politicienilor: Cei care ne conduc trebuie sa aiba grija! De ce a fost Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii?

Gica Hagi s-a aratat complet dezamagit de cum arata Romania anului 2018. Totusi, solutia este tot la noi. Acesta sustine ca ar trebui sa fim uniti, sa nu ne mai certam, ci sa cautam solutii, sa muncim. continuă pe B1

Carmen Dan, la Antena 3: Dan: Nu am avut informatii ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara/ Sunt sanse foarte mari sa recuperam arma

Ministrul Afacerilor Interne a declarat, duminica seara la Antea 3, referitor la comunicarea cu serviciile de informatii, ca MAI nu a detinut date care sa releve o stare de risc la institutii fundamentale ale statului, precizand ca nu a stiut ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara, potrivit Mediafax.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania:De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual.

Un barbat a fost batut crunt de primarul si viceprimarul unei comune din Brasov: `Asta e PSD. Astia sunt cei care ne conduc` (FOTO)

Un barbat din comuna brasoveana Harseni a fost batut de primarul si viceprimarul localitatii, ambii de la PSD. Dupa cum povesteste nepoata acestuia, pe Facebook, totul s-a intamplat pentru ca,.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit gratuit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor. imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata . )imi cer scuze fata de toti care au suferit gratuit pe timpul interventiei noastre, a spus el.

Carmen Dan, despre cazul jandarmeritei: Erau fericiti cei care au atacat-o mediatic daca iesea din spital in scaun cu rotile? (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit, duminica seara, si despre cazuljandarmeritei ranitela protestul din Piata Victoriei de pe 10 august, precizand ca numeroase informatii care au.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat n Piata.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )