Libnet.ro
UNICEF

14:15

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Antena3 Antena3,
Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele. continuă pe Antena3

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania:De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual.

ATAC INCENDIAR la adresa omului cheie din GUVERNUL DANCILA: A furat din bani publici ani de zile. S-a AUTODENUNTAT!

Senatorul liberal Florin Citu lanseaza acuzatii grave dupa ce Darius Valcov s-a plans ca pretul de referinta al gazelor naturale nu a fost actualizat din 2008 de ANRM. Liberalul ilintreaba, intr-o po.

Hagi, atac la adresa politicienilor: Cei care ne conduc trebuie sa aiba grija! De ce a fost Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii?

Gica Hagi s-a aratat complet dezamagit de cum arata Romania anului 2018. Totusi, solutia este tot la noi. Acesta sustine ca ar trebui sa fim uniti, sa nu ne mai certam, ci sa cautam solutii, sa muncim.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )