Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele tari transferuri

România Liberă România Liberă,
Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu. continuă pe România Liberă

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele mai tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Aferim!, in regia lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Filmul Aferim! , in regial lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Centrului National al Cinematografiei CNC). Filmul, care.

Aferim!, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film strain, la Oscar 2016

Romania se va duce la Premiile Oscar 2016 cu Aferim!. Lungmetrajul lui Radu Jude va participa in competitia pentru cel mai bun film strain.

Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate

Subiectul mai multor zvonuri in ultimele luni, urmasul lui BlackBerry Passport se pare ca va fi un pic mai accesibil si se va ascunde in spatele titlului de Silver Edition. BlackBerry Dallas a fost pentru mult timp un gadget ipotetic al celor de la BlacBerrry. Acesta a poposit de curand si la FCC pentru certificare, [] Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Intesa SanPaolo a raportat cel mai ridicat profit semestrial din 2008

Intesa SanPaolo, a doua mare banca din Italia dupa active, a raportat vineri, cel mai ridicat profit semes and 172;trial din ultimii sapte ani, in conditiile in care costurile pentru acoperirea pierderilor legate de creditele neperformante au fost cele mai scazute din 2011, un semn ca a treia mare economie a zonei euro se redreseaza, transmit AP si Reuters.

Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Sucul obtinut dintr-un soi asiatic de pere reprezinta unul dintre cele mai bune remedii impotriva mahmurelii, deoarece este capabil sa scada cu pana la 21% intensitatea senzatiilor neplacute cauzate de consumul.

Culmea tenisului: Un baiat, campion national de dublu, a fost respins la concursul de admitere in clasa a IX-a din cauza serviciului. Am cel mai bun serviciu din tara, la varsta mea

Rares Mandu are 15 ani si este campion national de dublu la tenis in 2014, insa performanta nu l-a ajutat la concursul de admitere in clasa a IX-a, la liceul cu program sportiv Mircea Eliade. Fara sa ma lau.

Actiunile Vrancart Vrancea - crestere de aproape 15%

Actiunile Vrancart Vrancea VNC) s-au apreciat cu 14,65%, in perioada 24-31 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Tradeville: Cresterea actiunilor Rompetrol Rafinare - alimentata de anuntul strategiei de privatizare

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 20,07%, in perioada 23-30 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Romanul considerat cel mai bun macroeconomist: Ce se face in Romania nu se compara nici cu ceva mediocru din Vest

A predat la Oxford, cel mai important colaborator de-al sau este la Harvard si este unul dintre cei mai apreciati profesori de macroeconomie de la Sorbona. Florin Bilbiie, plecat din tara de circa 15 ani, crede ca cercetarea economica din Romania nu se compara nici cu ce se face la universitatile mediocre din Europa de Vest sau din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )